Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Tragédie na Kutnohorsku: Tři mrtví z jedné rodiny! Dcerka (4) skončila v nemocnici

Aktualizováno -
2. srpna 2019
18:46
Autor: lm - 
2. srpna 2019
15:56

K tragické nehodě došlo v pátek v poledne na Kutnohorsku. Při srážce tří aut zemřeli tři lidé a několik dalších osob bylo zraněno. Mezi nimi i jedno dítě. Pro řidiče jednoho z havarovaných vozů letěl vrtulník. Podle posledních informací měla ve voze smrti sedět rodina s malými dětmi.

Dva osobní vozy a náklaďák se střetly na silnici 38 u obce Drobovice. „V jednom z aut cestovaly čtyři osoby. Tři z nich utrpěly zranění neslučitelná se životem a záchranáři už jim nemohli pomoci. Nezletilá osoba z daného vozu utrpěla středně těžká poranění a po nezbytné péči byla transportována pozemní cestou do nemocnice,“ řekla Blesku mluvčí středočeské záchranky Petra Effenbergerová.

„Jeden z automobilů zůstal částečně zaklíněný pod nákladním automobilem. Hasiči z vozu vyprostili jednu zraněnou osobu. Zbylé tři osoby bez známek života budou vyprošťovat po ohledání,“ uvedla tisková mluvčí středočeských hasičů Tereza Fliegerová.

Podle informací Aktu.cz seděla ve voze smrti jedna rodina. Zahynul řidič (†36), jeho manželka (†33) a jejich šestiletý syn. V nemocnici údajně skončila čtyřletá holčička. „V jednom z osobních vozů zemřeli dva dospělí (řidič ročník 1983 a spolujezdkyně ročník 1986) a jedno dítě. Jednalo se o rodinu,“ potrvdila tragickou bilanci nehody policejní mluvčí  Vendulka Marečková.  

Video  Při tragické nehodě na Kutnohorsku zemřeli tři lidé a několik dalších se zranilo.  - Aktu.cz
Video se připravuje ...

Při nehodě se zranil i řidič náklaďáku. „Řidič cisterny utrpěl vážná poranění a byl letecky transportován do nemocnice,“ uvedla mluvčí. V třetím z vozů cestovali čtyři lidé. „Ti utrpěli zranění lehčího charakteru a po ošetření byli převezeni do spádové nemocnice,“ doplnila Effenbergerová.

Místo nehody na silnici 1/38 je uzavřeno a policie dopravu v obou směrech odklání. Současně žádá řidiče, aby při projíždění zvýšili opatrnost, protože se tam tvoří kolony.

Borek73 ( 6. srpna 2019 13:01 )

Bohužel,ta rodina co jela na dovolenou a tři že čtyřech zemřeli je traģédie. O to smutnější je ,že moje žena pracovala s paní v práci . Byla to moc fajn holka, která žila pro rodinu a teď tohle. Jsme z toho úplně mimo, že už tu není a skoro celá její rodina už taky ne. Nejsmutnější na tom ale je, že zase nějakej sr*č,kterej tuhle tragickou dopravní nehodu zavinil to přežil. Doufám ,že ten řidič osobàku co riskantnè předjížděl dostane pořádnej trest. Já osobně tomuhle srá*ovi přeji aby co nejdřív chcí*nul.

43AjinkA ( 4. srpna 2019 10:48 )

Tuto tragédii způsobil řidič auta, který dopadl nejlépe. Chtěl předjíždět a lekl se a nezařadil se zpět. Cisterna ho pomuchlala. Řidič cisterny za to nemohl. Rodina co jela za tím osobakem dopadla nejhůř. Jak byla cisterna rozhoupaná část sjela do příkopu a druhá část válcovala bohužel rodinu, která jela na dovolenou. Je to katastrofa, rovná silnice tak se letí a nekouká nalevo ani napravo. A nevinné životy jsou pryč. Lidi, děti, život a nic, doplatili ti co za nic nemohli.
Nikdo si neuvědomuje, že nejde jen o něj, ale i ostatní řidiče, co jim mužů svou neuváženou jízdou způsobit.

smeagol ( 2. srpna 2019 20:16 )

Asi nikde se nebojim na silnicich tolik, jako v CR, a ze jsem toho sjezdila hodne. A snad nikde neni tolik smrtaku jako tam. Nejen, ze jsou tam spatni ridici, ale na vine je absolutni bezohlednost, nezodpovednost, nedodrzovani predpisu a precenovani schopnosti. Jasne, ne vsichni, ale namachrovanych blbu tam clovek potka na silnici hafo. Chudaci deti, kdyz usedaji do auta a netusi...

zlymikes ( 2. srpna 2019 19:18 )

Podle jiného webu, a fotky to dokazují, řidič cisterny to valil a převrátil to na auto s tou rodinou. Prostě chtělo by to trošku dohled nad kamióny od našich strážců.

luklovah ( 2. srpna 2019 17:30 )

ViktorOchupin Škoda jen že se nejednalo o vás ,vás by teda škoda nebyla takového hnupa.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání