Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Smrt motorkáře na Uherskohradišťsku: Po pádu skončil přímo pod protijedoucím autem

Smrt motorkáře na Uherskohradišťsku: Po pádu skončil přímo pod protijedoucím autem (ilustrační foto)
Smrt motorkáře na Uherskohradišťsku: Po pádu skončil přímo pod protijedoucím autem (ilustrační foto)  (Autor: Pluska.sk/pem)
Autor: ČTK - 
24. července 2019
10:44

Při nehodě na silnici u Starých Hutí na Uherskohradišťsku zahynul v úterý večer mladý motocyklista. Po pádu z motocyklu na vozovku se střetl s protijedoucím osobním automobilem.

Nehoda se stala kolem 20:00. "Pětadvacetiletý řidič motocyklu značky Honda jel ve směru od Brna na Uherské Hradiště. Při předjíždění kamionu v pravotočivé zatáčce příliš naklonil motocykl, podjelo mu zadní kolo a on spadl na vozovku. Poté přejel do protisměru, kde se čelně střetl s protijedoucím vozidlem značky Peugeot 307," uvedla policejní mluvčí Simona Kyšnerová.

Motocyklista podle ní utrpěl při nehodě zranění neslučitelná se životem. "Jednatřicetiletá řidička peugeotu i dítě, které s ní cestovalo ve vozidle, zranění neutrpěli. Alkohol u řidičky jsme vyloučili dechovou zkouškou. Během vyšetřování dopravní nehody byla komunikace zcela uzavřena a hlídky odkláněly provoz," uvedla Kyšnerová.

Přesné okolnosti tragické nehody vyšetřují kriminalisté a dopravní policisté. "Příbuzným motocyklisty i řidičce peugeotu poskytli psychologickou pomoc pracovníci posttraumatického intervenčního týmu," doplnila mluvčí.

Podle dostupných informací je motocyklista desátou letošní obětí dopravních nehod ve Zlínském kraji, z toho třetí na Uherskohradišťsku. Loni na silnicích v regionu zemřelo 22 lidí, na Uherskohradišťsku evidovali policisté pět mrtvých.

Taurus70 ( 24. července 2019 22:18 )

Tam je to az pres Buchlovske kopce bezny jev,motorkari tam jezdi jako prasata😏😏😏

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání