Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Tragédie mladé rodiny na přejezdu u Jaroměře: Danova (†47) kapela poslala jasný vzkaz

Autor: chal - 
18. července 2019
11:37

Nedělní tragická smrt čtyřčlenné rodiny z Královéhradecka všechny známé a přátele manželů Daniela (†47) a Veroniky (†32) tvrdě zasáhla. Výjimkou není ani country skupina Wind, ve které Daniel hrál. Kapela pravidelně pořádá hudební festival v Hajnicích na Trutnovsku. Její členové plánují, že akce v budoucnu ponese jméno zesnulého kamaráda.

Kapela Wind, jejíž byl zesnulý Daniel členem, letos v Hajnicích na Trutnovsku uspořádala už 12. ročník oblíbeného festivalu country hudby. Jediný den po tradičním Hajnickém potlachu všechny jeho účastníky zastihla strašlivá zpráva.

Daniel zemřel i s celou rodinou po střetu s vlakem na železničním přejezdu v Černožicích. Tatínek dvou dcer, jeho žena Veronika a bohužel ani jejich holčičky (†5 a †8) nehodu nepřežili. Vlak do jejich vozu narazil v rychlosti sto kilometrů za hodinu a tlačil ho před sebou 300 metrů. Z automobilu zbyly jen trosky.

Tragická zpráva rodinné přátele zdrtila. Stejně tak Danielovy spoluhráče z kapely. Ti nyní zvažují, že Hajnickej potlach pojmenují právě po mrtvém kamarádovi. „Budeme ve festivalech pokračovat,“ sdělil serveru TN.cz odhodlaně kapelník skupiny Wind.

Oblíbený festival, který láká na pohodovou atmosféru, kvalitní občerstvení a tradiční večerní táborák se tak od příštího roku ponese v duchu vzpomínky na milovaného tatínka, výborného muzikanta a skvělého kamaráda.

ANO_nam_bude_lip ( 18. července 2019 17:13 )

Řidička chtěla mít poslední slovo.

am21 ( 18. července 2019 14:42 )

tohle je příšerné celá rodina ,ale zase prý to snad zavinila ta matka co to řídila ,asi se nevěnovala dostatečně řízení .Tohle je snad každý den ,že někdo nekouká a najede na přejezd ,vždyť jsou docela dobře značeny a když je jeden pozorný tak se nemůže nic stát ,ale asi to chce se fakt věnovat řízení.

egyptanka ( 18. července 2019 14:06 )

Hrozná tragédie pro pozůstalé.

Monikay ( 18. července 2019 12:47 )

ty holčičky byly na svatbu krásně oblečené

jdi-se-bodnout ( 18. července 2019 12:14 )

"Nedělní tragická smrt..."
Se koukni do kalendáře, blbe.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání