Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Zoufalá rodina prosí o pomoc: Karel (43) je dva měsíce nezvěstný, naposledy byl v Praze

Neviděli jste Karla? Rodině se neozval už 2 měsíce
Neviděli jste Karla? Rodině se neozval už 2 měsíce  (Autor: Facebook, Policie ČR)
Autor: DH - 
28. července 2019
20:47

Rodina i policie prosí o pomoc! Od začátku července probíhá pátrání po Karlovi (43) z Karvinska, který se rodině neozval už dva měsíce. Není ani jasné, zda je muž v České republice, nebo za hranicemi.

Pohřešovaným mužem je třiačtyřicetiletý Karel Cseh z Karvinska. Policie po něm vyhlásila pátrání 10. července, avšak rodina, jež má o svého příbuzného strach, o něm neslyšela mnohem déle. „Je nezvěstný 2 měsíce. Naposledy byl v Praze,“ napsala v polovině července na facebook jeho sestra Silvie. Hledáme rodinu-manžele z Prahy-Hloubětína, kteří od loňského roku mého bratra ubytovali,“ doplnila později.

Není ale ani vyloučeno, že Karel vycestoval do ciziny, což už dříve několikrát udělal, teď je to ale jiné. „Vždycky se ozval své rodině, ale je od května nedostupný. Nemáme o něm žádné informace,“ uvedla sestra. 

U policie Karel figuruje v databázi pohřešovaných osob. Muž by měl být hubené, 175 až 180 centimetrů vysoké postavy. Podle popisu by měl mít na hlavě středně dlouhé hnědé vlasy, na tvářích strniště a hnědé oči. Pokud by ho někdo viděl nebo měl informace o jeho pobytu, měl by kontaktovat policii.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání