Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Horor v obchoďáku: Chlapečkovi (2) se zasekla ruka v eskalátoru!

Autor: ital - 
9. července 2019
19:57

Chvíle hrůzy si minulý pátek prožili chlapeček (2) a jeho matka v obchodním komplexu City Star ve městě Jüan-ťiang v Číně. Když spolu jeli na eskalátoru, chlapec náhle upadl, ruka se mu zasekla ve schodech a začal naříkat bolestí. Šokovaná žena se jej snažila zvednout, ale schody se stále pohybovaly a hrozilo, že by mu mohly utrhnout ruku o panel na spodní podlaze.

Naštěstí muži z ochranky s ostřížím zrakem stihli včas zastavit pohybující se eskalátor, a zachránit tak dítě od extrémně závažných poranění, která by mu mohla jedoucí konstrukce způsobit. Jeden ze sekuriťáků sprintoval skrz dav lidí, aby stiskl tlačítko nouzového zastavení, čímž zabránil hrůzostrašné tragédii, která mohla nastat.

Chlapci však zůstala jeho pravá paže zaklíněná v mezeře mezi stupy eskalátoru. Na místo dorazili hasiči, aby se jej pokusili vyprostit. Podle informací trvala celá záchrana 45 minut. Muži se snažili dítě co nejvíce utěšit, než našli způsob, jak jeho ruku dostat ven. Jeho matka jen bezmocně přihlížela skrze skleněné zábradlí. Naštěstí mu žádné další zranění nezpůsobili.

„Když jsme přijeli, rodina dítěte byla příliš šokovaná na to, aby nám poskytli účelné informace o tom, co se vlastně stalo,“ pověděl požárník Liou Čcheng. „Chlapec nepřestával plakat, celá jeho paže se zasekla v eskalátoru. Nakonec jsme použili hydraulické zařízení, abychom schody od sebe vypáčili.“

„Pokoušel jsem se chlapce utěšit a říkal mu, ať nepláče. Byl dost statečný a myslím, že udělal všechno pro to, aby vydržel tu bolest,“ dodal hasič. Chlapečka převezli do místní nemocnice na ošetření. Předpokládá se, že neutrpěl žádné zlomeniny ani život ohrožující zranění. Jeho přesný zdravotní stav však dosud není znám.

 

amdepchamp ( 10. července 2019 11:49 )

Přejít na Badoo.red - skvělé seznamka pro dospělé s inteligentní vyhledávací systém najít sex partnera!

vemenozmojistary ( 9. července 2019 21:51 )

Těch hajzlů žlutejch je dost 👎 👎 👎 Ořemnožený 👎 👎 👎

guipiba ( 9. července 2019 20:31 )

Přejít na SpFling.com - skvělé seznamka pro dospělé s inteligentní vyhledávací systém najít sex partnera!

jasnovidec01 ( 9. července 2019 20:28 )

Tohle je rok stará zpráva,proč jí blesk vydává jako novou ?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání