Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Bouře mávala s výletní lodí v Benátkách jako s hračkou! Byla neovladatelná

Autor: chal - 
8. července 2019
11:54

Tak to bylo těsné! V benátském přístavu málem havarovala výletní loď, když vyjížděla z přístavu za silné bouře. Kapitán nad plavidlem ztratil kontrolu a hrozilo, že kolos narazí do pobřeží. 

Obrovský risk kapitána výletní lodi Costa Delizioza v benátském přístavu málem skončil velkým neštěstím. V době, kdy kolos vyjížděl z přístaviště, byla v Benátkách bouřka a foukal silný vítr. Ten si s lodí hrál jako kočka s myší a nasměroval ji ke břehu. Kapitán nad plavidlem absolutně neměl kontrolu. Těžko si představit, jaké následky by střet lodi s molem měl...

Neštěstí nakonec zabránily mnohonásobně menší remorkéry, které výletní loď vrátily na správný kurz. „Zjišťujeme, jestli měla loď všechna potřebná povolení,“ cituje Piera Musolina z vedení přístavu server Ansa.it. Proti výletním lodím se v Benátkách v poslední době zvedá stále silnější vlna krtických hlasů, protože jsou pro město obrovskou zátěží.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Jovem Cruzeirista 🛳️ (@o_jovem_cruzeiristaoficial),Čec 7, 2019 v 2:15 PDT

uspecle ( 9. července 2019 18:30 )

Přejít na SpFling.com - skvělé seznamka pro dospělé s inteligentní vyhledávací systém najít sex partnera!

soorry ( 8. července 2019 14:21 )

Tak z té lodi Benátky, historická část, není vidět. velký přístav je mimo město, velká lo´d potřebuje velký ponor. na těchto lodích se připluje ráno, lidé vystoupí, projdou město, k večeru nastoupí a přes noc plují do jiného města. Chapiši?? co ta zloba?? navštívila tě nesmrtelná teta???

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání