Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Dívku (13) znásilnil na školních záchodcích spolužák: Dvě další na předchozí škole!

Školačka (13) byla znásilněna na záchodě.
Školačka (13) byla znásilněna na záchodě.  (Autor: Profimedia.cz - ilustrace)
Autor: shp - 
1. července 2019
11:09

Mladinkou dívenku z Anglie znásilnil na školních záchodech chlapec, který má podle jejího otce historii sexuálních útoků. Přesto mu bylo dovoleno, aby se po škole pohyboval, jak se mu zlíbí.

Táta znásilněné tvrdí, že neřád, který ublížil jeho holčičce, je nechvalně známá firma. Údajně byl usvědčen ze dvou případů znásilnění na jiné škole jen pár dní předtím, než došlo k znásilnění jeho dítěte. Školačka jím byla sexuálně zneužita loni, uvedl web Sunday Times.

To, čím jsme si museli projít, bylo strašlivé a skutečně skandální. Škola se neomluvila, prošli jsme si mnoha procedurami stížností. Je to fraška,“ řekl rozzlobený rodič. Škola, jejíž jméno nemůže být zveřejněno, uvedla v prohlášení: „V současnosti spolupracujeme s policií na vyšetřování.“

Škola nechala chlapce bez dozoru

Strážci zákona nyní zvažují, zda chlapce obviní z třetího znásilnění. Hoch byl po incidentu ze školy neprodleně vyloučen. Rodiče znásilněné dívky ale volají po spravedlnosti. Viní školu z toho, že si neprověřila pořádně záznamy sexuálně násilného školáka a nechala ho bez dozoru.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání