Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Zvrat v příběhu „oživlé mumie z medvědího brlohu“: Lékaři odhalili prognózu

Autor: rc - 
28. června 2019
08:51

Svět šokoval příběh člověka, kterého napadl medvěd a odtáhl ho do svého brlohu! Muž, který poté, co byl zachráněn, vypadal jako „živoucí mumie“, prý přežil v medvědím doupěti celý měsíc. Ovšem v šokujícím příběhu nastal zvrat. Podle informací Daily Mail totiž Alexandr, jak se zbídačelému protagonistovi říká, nepochází z Ruska, ale z Kazachstánu! 

Před pár dny se po internetu začaly šířit šokující fotografie, které zachycovaly muže ležícího v nemocnici, který doslova vypadal jako oživlá mumie. Za snímky se navíc skrýval ještě více šokující příběh. Muž měl být napaden medvědem! Útok se údajně odehrál v republice Tuva ležící na jižní Sibiři. Šelma prý muže odvlekla do svého brlohu, kde nebohá oběť se zlomenou páteří přežívala celý měsíc a čekala na svůj konec. 

Muž byl však zachráněn a skončil v nemocnici, kde měly vzniknout ony šokující fotografie. Tenhle příběh má malý háček. Úřady ve zmíněné oblasti popřely, že by některá z nemocnic pacienta v takovém stavu přijala.

Kdo ale je muž, známý jako Alexandr? Podle informací Daily Mail videozáznam, který ho zachycuje, nepochází ze Sibiře, nýbrž z Kazachstánu. Byl údajně natočen v 300tisícovém kazašském městě Aktobe.  

 „Kontaktovali jsme nemocnice v Aktobe a požádali je, aby nám pomohli. Nakonec jsme zjistili, že „Alexandr“ pochází z našeho města. Byl léčen v jedné z nemocnic a uzdravuje se,“ řekli lidé ze skupiny zello.poisk, která se na případ zaměřila a podle které je Alexandr pacient v jedné z místních nemocnic a je sice nemocný, ale má dobrou prognózu a lékaři tvrdí, že ho vyléčí.

Ani tato skupina ale nedokázala zodpovědět to nejdůležitější. Co se Alexandrovi stalo a jak je možné, že skončil v takovémto stavu.

kukuku ( 28. června 2019 20:18 )

Vlastní moč filtroval přes toho medvěda. Ten tím pádem nahrazoval i chybějící PETku.

pacholatko ( 28. června 2019 19:19 )

Ano je to pravda, ale nebylo to na Sibiři ale na Ukrajině, a nebyl to medvěd ale medvědice a nvtáhla ho do brlohu ale vlezl za ní sám po vychlastani dvou litrů vodky a nechtěla ho sežrat ale on ji zneužil pro svůj odporný chtíč

Eva4321 ( 28. června 2019 16:51 )

Přesně tak, perfektní komentář

naidka ( 28. června 2019 15:53 )

Opravdový ZVRAT v případu nastane, až zjistí, že to nebyl Kazach, ale Uzbek a nenašli ho v medvědím brlohu, ale v liščím doupěti.

jelenovi ( 28. června 2019 14:15 )

Nakonec se zjisti, ze to byl obycejnej bezdomac tak zalepenej spinou, ze uz se nemohl ani pohnout

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání