Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Světoznámý zpěvák čelí 11 obviněním ze sexuálních útoků: Hrozí mu 30 let za mřížemi!

Autor: rc - 
31. května 2019
18:18

Až třicet let za mřížemi by mohl strávit bývalý americký basketbalový hráč a zpěvák R. Kelly (52). Slavný zpěvák byl obviněn z jedenácti sexuálních napadení, která se měla odehrát v americkém státě Illinois. Mezi zpěvákovými oběťmi navíc měly být nezletilé dívky!

V lednu šokoval svět dokument s názvem „Přežily jsme R. Kellyho“. V tom promluvily ženy, které měl bývalý profesionální basketbalový hráč, zpěvák a interpret známého hitu „I Believe I Can Fly“ - Věřím, že umím létat - zneužít. Zpěvák tak byl začátkem roku obviněn z deseti sexuálních napadení.

Bohatý zpěvák jakékoliv obvinění odmítá, a dokonce se odmítl objevit u soudu, který proběhl v dubnu v Chicagu. Ovšem teď americká média přišla s informací, že R. Kelly čelí dalším jedenácti obviněním ze sexuálního obtěžování. Při nich měl navíc zneužívat dívky ve věku 13 až 16 let.

Muži hrozí až 30 let za mřížemi! Zpěvák se má objevit u soudu šestého června, kdy se má jeho případ projednávat. Muž, jehož obviňují z toho, že svým obětem vymýval mozky v rámci jakéhosi pochybného náboženského kultu, se již stal aktérem řady skandálů, včetně těch se sexuálním podtextem.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání