Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Onanistu z posilovny vynesli v zubech: Ukájel se při pohledu na cvičící ženu

Autor: ital - 
22. května 2019
16:47

Jeden z návštěvníků fitcentra na univerzitě v Jihoafrické republice natočil zarážející video. Záběry zachycují ženu cvičící dřepy s kettle bellem, která má skutečně vypracované pozadí. Vedle ní sedí na podložce muž, jenž ji vytrvale sleduje a natáčí na mobil, mezitím co se mu levá ruka vsunutá za kraťasy zběsile pohybuje sem a tam.

Neuvěřitelný zážitek měli návštěvníci fitcentra Virgin Active v jihoafrickém městě Stellenbosch. Přistihli muže, který masturboval, když pozoroval ženu s dobře vypracovanými hýžděmi, která cvičila dřepy s kettle bellem jen pár kroků od něj.

Jeden ze cvičících zachytil zvrhlíka na video. Záběry ukazují, jak muž sedí na cvičební podložce a v pravé ruce drží telefon. Přes rozkrok má přehozený ručník, přičemž ruku má vsunutou v trenýrkách. Na záběrech je vidět, jak s ní muž rychle pohybuje sem a tam. Návštěvník, který jej natočil, v tu chvíli cvičil na rotopedu, ze kterého měl dokonalý výhled, jelikož onanující muž seděl přímo před ním, stejně tak i cvičící žena.

Autor videa je umístil na sociální sítě s komentářem: „Chci, aby všichni viděli obličej tohohle člověka. Stalo se to v posilovně Virgin Active in Stellenbosch. Naprosto otřesné chování.“ Podle místních médií fitcentrum okamžitě provedlo opatření a deviantovi ukončilo členství.

Mluvčí fitness řetězce oznámil, že muž dostal doživotní zákaz vstupu do jakéhokoliv zařízení a pobočky společnosti Virgin Active. Zatím není jasné, zda bylo video předáno policii.

antismejd ( 22. května 2019 18:33 )

Jakej deviant? Prostě nadrženej a musel se udělat.....

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání