Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Polská influencerka přestřelila: Ve videu modelka urazila nos soše v parku

Autor: DH - 
21. května 2019
22:51

Mladá polská modelka Julia Słońska pořádně rozvířila vody na sociálních sítích, když na ně nahrála video, jak v parku urazila nos dvě stě let staré soše. Facebook ho okamžitě zablokoval a tisíce jejích fanoušků se nyní bouří.

Julia Słońska, známá polská influencerka, se nyní všem musela hluboce omluvit. Na instagramu má tato mladá dívka téměř šest tisíc odběratelů, kteří byli většinou z šokujícího videa pořádně rozladění.

Na záběrech samotných je patrné, jak teenagerka společně se svojí kamarádkou zašla do Švýcarského parku ve Varšavě. K soše přijdou a Julia jí kladivem urazí nos. Navíc jí ještě zdevastuje různými nápisy. To vše pravděpodobně jen a pouze kvůli zisku více sledujících.

Od chování dívky se okamžitě ohradila řada firem, které takzvaná influencerka svým hojně sledovaným účtem propagovala. Mezi ty největší patří třeba banka mBank. „Rozhodně nepodporujeme takové chování a podnikáme kroky, kterými se s tím vypořádáme,“ nechala se slyšet banka.

Video už ze sociálních sítí zmizelo, ale lidé nezapomínají. Julii denně bombardují hanlivými vzkazy, které lze jen těžko publikovat, a otázkou je, zda se bude případem zabývat policie. 

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání