Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Dívku (8) unesli na ulici matce před očima. Našli ji v hotelu s 51letým mužem

Autor: ital - 
20. května 2019
20:59

Osmiletou Salem Sabatkovou unesl jednapadesátiletý Michael Webb, když šla společně se svou matkou po ulici. Zoufalá žena se s mužem začala o svou dceru prát. Násilník však dívku nacpal do auta a odjel pryč. O několik hodin ji později našla policie v hotelovém pokoji společně s jejím únoscem.

V sobotu odpoledne Michael Webb (51) unesl Salem Sabatkaovou (8), když šla se svou matkou po ulici ve městě Fort Wort v americkém státě Texas. Dívku nacpal do auta a odjel pryč, zoufalá žena se snažila svou dceru z vozidla vyprostit. Potom se rozběhla v opačném směru a křičela: „Pomoc! Zavolejte policii! Pomozte mi!“

Celý incident zachytily bezpečnostní kamery. Policie okamžitě zahájila po Salem celostátní pátrání. Dívku nalezli v neděli okolo 2. hodiny ranní asi 13 kilometrů od místa incidentu v hotelovém pokoji i s jejím únoscem.

Podle policistů je dívka v pořádku, ale převezli ji do nemocnice pro kontrolu. „Jestli vidíte, tak se usmívám. Salem jsme našli v pořádku,“ pověděl policista Buddy Calzada. „Tento vůz – šedý Ford 500 – je auto, po němž jsme pátrali a o kterém nás informovali dva členové místního kostela, dodal policista.

Policie Michaela obvinila z násilného únosu a těžkého zločinu. Muž není v žádném příbuzenském vztahu s unesenou dívkou ani její matkou.

antismejd ( 21. května 2019 11:14 )

Panebože,strávit s touto zrůdou byť i minutu,muselo být pro to děvče peklo na zemi.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání