Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Kočkovrah mučil a zabil minimálně 12 mňoukajících nebožáků: Jejich mrtvolky pak znetvořil!

Autor: shp - 
18. května 2019
21:36

Američan Kaine Louzader (20) z města St. Peters ve státě Missouri se ukázal jako neuvěřitelný tyran. Mučil, zabil a znetvořil minimálně 12 nebohých kočiček a kocourků. Škrtil je a šlapal jim na hlavičky. Policie ho ale dopadla a strčila do vazební věznice.

Louzader si kočky a kocoury kupoval od lidí na webu Craigslist, kde se může prodávat v podstatě cokoliv. Když si pak zvířata přinesl domů, škrtil je, šlapal na ně a jinak je týral. Jakmile utrpení mňoukajících tvorů skončilo a oni zemřeli, začal jejich tělíčka nechutně mrzačit. Nakonec je zakopal. 

Louzaderovi sousedé byli překvapeni, když se dozvěděli o zločinech, které má podle obžaloby na svědomí. „Když je někdo schopný udělat toto zvířeti, kdoví, co dalšího může spáchat,“ řekl televizní stanici Fox 2 Doug Custer, který bydlí v St. Peters jenom kousek opodál.

Oproti němu Tim Weber, který žije hned vedle Louzadera, vypověděl, že jeho děti našly jednu z mrtvých koček, o níž si myslel, že ji zabilo jiné zvíře. „Je to šokující, je to znepokojující,“ dodal Weber. Louzader byl obviněn ze dvou případů týrání zvířat a je držen ve vazebním vězení. Výše kauce byla stanovena na v přepočtu 1,15 milionu korun.

kjui ( 5. března 2021 16:25 )

Toto jsou klasicke priznaky frustrace,on potrebuje pomoc

kjui ( 5. března 2021 16:25 )

Toto jsou klasicke priznaky frustrace,on potrebuje pomoc

Mnau1 ( 17. června 2019 21:10 )

Zajimave,byl ve vazbe a kauce byla 1,15 mil.korun.Chtela bych videt, kdo to zaplatil. U nas v CR by se mu nic nestalo,mozna podminka s odkladem na XX mesicu nebo let. Nevim, ale jenom mi se zda, ze jsou u nas uplne smesne tresty?

bullshit ( 20. května 2019 13:05 )

petr12:To bude člen zločinecké strany ODS.. hlavně že v ANO jsou samí křišťálově čistí poctivci. Jinak k tomu prezidentovi - ten se podřezává sám bez účasti jiné osoby ( pomalá sebevražda ).

kajineknahrad ( 19. května 2019 22:39 )

My ti rozumíme, ubohý soudruhu zemanoide.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání