Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Otec sedm let znásilňoval své dcery! Matka jim jen dávala antikoncepci, aby neotěhotněly

Otec z Bornea údajně sedm let znásilňoval své dvě dcery.
Otec z Bornea údajně sedm let znásilňoval své dvě dcery.  (Autor: Facebook)
Autor: lm - 
10. května 2019
20:10

Odporný případ zneužívání dětí řeší úřady na indonéském ostrově Borneo. Dvaapadesátiletý otec tu měl několik let znásilňovat své dvě dcery a jejich matka se zmohla jen na to, že jim dávala antikoncepci, aby neotěhotněly! Dívkám pomohli až sousedé, kterým se dívky svěřily.

Hrůzný případ se odehrál ve městě Samarinda na jihovýchodě Bornea. Podle policie zvrhlý otec znásilňoval dvě sestry (nyní 16 a 19) už od roku 2012. Dívky měl pokaždé svázat, do pusy jim nacpal roubík a poté na ně sexuálně zaútočil. Policie ho zatkla až nyní, když se dívenky svěřily svému sousedovi a ten vše nahlásil.

Při vyšetřování případu policisté odhalili další odporné skutečnosti. Matka dívek měla totiž o zvěrstvech svého muže celou dobu vědět! Na policii však nešla a zmohla se jen na to, že dcerám dávala antikoncepci, aby s otcem neotěhotněly. Otec se údajně během výslechu ke všemu přiznal, zatím ale není jasné, jestli bude obviněna i matka dívek.

Za sexuální násilí na dětech hrozí v Indonésii až 15 let kriminálu. Sazba se však může zvýšit až o třetinu, pokud jsou násilník a oběť v příbuzenském vztahu. Usvědčeným pedofilům navíc může být nařízená chemická kastrace.

Escaperoom ( 11. května 2019 12:50 )

Proč to ihned nezastřeli?

hejhej ( 11. května 2019 08:42 )

Otec ??? Lidská zrůda, hovado,ale ne člověk. A matka to samé, když nechá prznit zrůdou své dcery.

jetuslunicko ( 11. května 2019 07:26 )

Chemická kastrace, 15let natvrdo, tak v tomto ohledu jen souhlas!! Pokud by toto bylo uplatňováno v Evropě i v rámci znásilnění, obzvláště u mig...legrač-ních násilníků, kdy by se pěkně prokastrovali tyto hop hop sa-jící opučky, rozmysleli by si vůbec směr Evropa odstartovat !! Bohužel žijeme v době obrácené, tudíž oběť je považována za osobu, která si to vlastně zasloužila a oni můžou opakovaně víceméně bez trestu, jen pokárání škod-dit dál !!!

Pohybovenadany ( 11. května 2019 01:29 )

Péro useknout !!

smradlavamakrela ( 10. května 2019 20:55 )

A to se u nich nesmí?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání