Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Tomáš (†24) napsal dopis na rozloučenou a zmizel, našli ho mrtvého

Autor: DH - 
9. května 2019
12:21

Během sváteční středy vyhlásila plzeňská policie pátrání po čtyřiadvacetiletém mladíkovi z Domažlic. Ten odešel z domu a už se tam nevrátil. Pátrání nakonec skončilo tragicky.

Smrt Tomáše J. (†24) potvrdila i policie. „Po provedené pátrací akci bylo tělo pohřešovaného muže nalezeno v odpoledních hodinách v lesním porostu u obce Vysočany,“ řekla Blesku policejní mluvčí Dagmar Jiroušková.

Všechny okolnosti nasvědčují tomu, že Tomáš spáchal sebevraždu. Mladík měl po sobě údajně doma zanechat i dopis na rozloučenou. Na stranu toho, že si muž vzal život sám, se ostatně přiklánějí i kriminalisté. „Přivolaný koroner předběžně vyloučil cizí zavinění, nicméně byla nařízena soudní pitva a případem se nadále zabýváme,“ doplnila mluvčí.

Policie začala po Tomášovi pátrat během středy 8. května. Zmínka o tom, že zmizel, dokonce proběhla i sociálními sítěmi, kde prosila o pomoc i jeho maminka. Bohužel na profilu Tomáše se teď už rojí pouze kondolence. „Proč jsi to udělal. R. I. P.,“ napsala zničená kamarádka.

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání