Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Pohřešovanou Miriam našli v české nemocnici! Co se slovenské političce stalo?

Video se připravuje ...
Autor: chal - 
19. dubna 2019
12:00

Zmizení političky Miriam M. (41) zaměstnávalo slovenské policisty, hasiče a záchranáře dlouhé tři dny. Členku strany SaS (Sloboda a Solidarita) policie hledala od úterního rána, kdy objevila její opuštěné auto na břehu řeky Hron na středním Slovensku. Nezvěstnou ženu policisté nakonec údajně našli v nemocnici v České republice.

Miriam zmizela beze stopy, ani její rodina nevěděla, kde je. „Nevíme, co se mohlo stát. Mám zlé tušení, že jí někdo ublížil. Ta nejistota je nejhorší,“ citoval server Pluska.sk matku Miriam Vladimíru.

Po několika dnech intenzivního pátrání se naštěstí ukázalo, že je Miriam živá a zdravá. „Nezvěstná žena byla vypátrána a je v pořádku, ale nepřeje si zveřejnit místo, kde se nachází,“ řekla policejní mluvčí Mária Faltániová TV JOJ. Podle informací televize se Miriam v Česku ucházela o místo v nemocnici, někdo ji díky medializaci případu poznal a kontaktoval policii.

I když se tedy Miriam našla, případ stále vyvolává otázky. Není jasné, proč žena odjela do Česka, aniž by cokoliv řekla svým příbuzným, nebo proč byl její vůz odstavený na břehu řeky.

Mirim M. čelí kritice na regionální úrovni kvůli údajně neoprávněnému užívání titulu MUDr. „Rozšířila fámu, že na LF UK studovala dálkově. Ale tento druh studia se nedá externě absolvovat. Na LF UK ani na SZU taková osoba nikdy nestudovala, což dokazují odpovědi na vyžádanou informaci,“ napsal Ján Štefančík na serveru Poltar2.sk s tím, že v době údajného studia politička vystupovala pod jménem Miroslava Vojenčiaková.

slovan1954 ( 20. dubna 2019 05:22 )

Tomíku,nepij to už! Chčijou do toho mogoni!!!

Ritalesta ( 19. dubna 2019 20:55 )

Mínus 20 kg za dva týdny! Bříško zmizí bez poškození zdraví! Potřebujete >>>> www.SlimExtrem.com

vemenozmojistary ( 19. dubna 2019 20:01 )

Přesně 👍 Sv#ně má na Slovači ostudu kvůli titulu MUDr.z dálkového studia 😂😂😂😂😂 Tak se zašila tady. Miriam MARTIŠOVÁ, tak se ta špína podvodnická JMENUJE!

XYZ3 ( 19. dubna 2019 13:21 )

Bože do čehos to duši dál...

Monikay ( 19. dubna 2019 13:16 )

někteří politici to mají dost pomotané

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání