Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Rok a půl brutálně týral svou partnerku: Muž z Broumova čelí i obvinění za vyhrožování smrtí

Rok a půl brutálně týral svou partnerku: Muž z Broumova čelí i obvinění za vyhrožování smrtí. (Ilustrační foto)
Rok a půl brutálně týral svou partnerku: Muž z Broumova čelí i obvinění za vyhrožování smrtí. (Ilustrační foto)  (Autor: Profimedia.cz)
Autor: dce - 
18. dubna 2019
11:49

Rok a půl týral svou partnerku třiatřicetiletý muž z Náchodska. Mladou ženu (20) napadal fyzicky, neštítil se ji ale trýznit ani psychicky. Žena se ho natolik bála, že se jeho konání ani nebránila. Nyní již muž čelí obvinění z několika trestných činů, za které mu hrozí až osm let ve vězení. 

Od srpna 2017 až do současnosti muž z Broumova svou partnerku napadal, vyhrožoval jí, vydíral a kontroloval každý její krok. „V těchto dnech kriminalisté zahájili proti muži trestní stíhání pro zločin vydírání, přečin týrání osoby žijící ve společném obydlí, přečin nebezpečné vyhrožování, přečin ublížení na zdraví a přečin omezování osobní svobody, a zároveň podali podnět na jeho vzetí do vazby. Za výše uvedené trestné činy muži hrozí až osmiletý trest odnětí svobody,“ uvedla policejní mluvčí Eva Prachařová.

Teprve dvacetiletá žena se žárlivého, majetnického a agresivního chování svého přítele velice obávala. Kvůli tomu mu dala i hesla ke svým účtům na sociálních sítích, nechala si kontrolovat svou komunikaci a nebránila se, ani když ji fyzicky napadl.

Prý aby to nebylo ještě horší. Modřiny a zranění maskovala a omlouvala svou nešikovností. Nakonec ale od něj mladá žena v obavách o svůj život utekla a vše nahlásila policii,“ dodala Prachařová s tím, že muž své oběti vyhrožoval i smrtí.

1pravda1 ( 18. dubna 2019 14:49 )

TO NEMĚLA RODIČE A PŘÍBUZNÉ? Bylo jí 18 a takový starší muž - věřím, že z něho měla strach, vyhrožoval jí smrtí, možná i jejím rodičům, když jim něco řekne. Nakonec utekla, takže tu odvahu sebrala. Pokud to není opravdu vážné, tak vám policie nepomůže. A azylové domy jsou pro matky s dětmi. Ještě si ji může najít, takoví se neleknou ničeho, kromě spoluvězňů v base.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání