Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Dálnice D10 stála ve směru na Prahu: D5 u Rokycan byla uzavřena kvůli kamionu

Ilustrační foto.
Ilustrační foto.  (Autor: Profimedia)
Aktualizováno -
15. dubna 2019
08:49
Autor: ČTK - 
15. dubna 2019
07:15

Nehoda tří automobilů a kamionu uzavřela v pondělí ráno dálnici D10 u Mnichova Hradiště. Směr na Prahu byl neprůjezdný. Podobná situace panovala také na dálnici D5 Obě místa jsou nyní opět průjezdná.

Provoz na dálnici D10 u Mnichova Hradiště na Mladoboleslavsku zastavila v pondělí ráno nehoda tří osobních aut a kamionu. „Nikdo nebyl zraněn, směr na Prahu je neprůjezdný,“ řekl ČTK mluvčí středočeských hasičů Petr Svoboda.

Kolize byla hlášena kolem 07:30 na 57. kilometru ve směru na Prahu. „Je to nehoda tří osobních aut a kamionu, je to bez zranění,“ potvrdil Svoboda po 08:00.

V ranní špičce se rychle vytvořily kolony, byla to komplikace v dopravě, řekla ČTK mluvčí mladoboleslavské policie Lucie Nováková, podle které byl na dálnici okolo 8:15 provoz částečně obnoven.

Kamion boural také na D5 u Rokycan

Nehoda kamionu uzavřela dnes ráno dálnici D5. Kvůli vyprošťování vozidla a úklidu vozovky policisté odkláněli dopravu. Kolem 08:00 byl provoz po dálnici obnoven jedním jízdním pruhem, sdělilo ČTK Národní dopravní informační centrum.

V okolí kolize i na objízdné trase se podle silničářů tvořily kolony. Nehoda se obešla bez zranění.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání