Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Lev napadl cvičitele před zraky malých dětí, trenér šelem se ubránil vlastní silou

Autor: shp - 
4. dubna 2019
19:01

Okamžik, při němž všem divákům tuhla krev v žilách. Trenér divoké zvěře Hamada Kouta (32) z Egypta byl při vystoupení na Ukrajině napaden jedním ze svých lvů. Šelmu, která se na něj sápala a málem ho zabila, nakonec odehnal vlastní silou.

Jeden ze lvů na cvičitele skočil, zaryl se do něj svými drápy a povalil ho na zem. Kouta se mu vzepřel a několik sekund bojoval o holý život. Nakonec se mu zvíře podařilo zahnat na útěk. Když to viděli ostatní lvi, zmizeli také.

Moje srdce se zastavilo

Jedna z přítomných matek, která show sledovala se svými dvěma dětmi, řekla podle britského listu Daily Mail: „Moje srdce se zastavilo, když lev uzemnil trenéra.“ Trenér naštěstí zachoval chladnou hlavu.

Zavolal jsem jednoho lva a druhý mě napadl. Zastavil jsem ho uprostřed ringu, uklidňoval ho, ale on se odmítl vrátit na svoji pozici. Ustoupil jsem o krok, ale byl za mnou stojan a já do něj narazil a spadl. Lev na mě skočil a pokousal mě. Ale díkybohu ne na krku,“ vypověděl Kouta.

Lvi jsou má rodina, říká ošetřovatel

Utrpěl jsem zranění na zádech, ruce a noze. Na noze mám jizvy od dvou pařátů a zubu, na ruce mám jizvy od zubů, jedna má 4 centimetry,“ dodal Kouta. O tom, že by se chtěl ale své profese nebo šelem vzdát, nechce slyšet. „Je to má rodina,“ říká.

fiijalka ( 5. dubna 2019 08:39 )

Škoda, mohlo být o jednoho tyrana méně.

europa ( 5. dubna 2019 07:22 )

Zřejmě měl ten lev už dost toho šikanování a trápení. Nutit šelmy aby šaškovaly před publikem, to je zrůdnost, která by měla být zakázána, stejně jako korida. Prej je to jeho rodina to svoji rodinu taky takhle týrá? Zmetek úchylnej, měl ho ten lev dorazit, bylo by o jednoho tyrana míň.

mak ( 5. dubna 2019 04:42 )

Tak koho ten lev vlastně napadl? Trenéra nebo ošetřovatele? Víte,že to není totéž? Taky opusťte ten anglický překladač,protože v češtině se pro tuhle profesi používá slovo krotitel! 🙄

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání