Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Děsivé video z pouti: Malé letadlo nabouralo do ruského kola!

Autor: DH - 
11. března 2019
19:54

Soud v australském městě Taree City se začal v posledních dnech zabývat případem z roku 2011, kdy při jedné z místních slavností naletěl ultralight od ruského kola. Celý incident na telefon natočila tehdy třináctiletá dívka, která záznam pustila před soudcem. Je skutečně šokující.

Video natočila dnes jedenadvacetiletá Amber Christine Arndell, která v daný moment nahrávala sebe a svého mladšího bratra Jessieho na oblíbené atrakci. Idylka se ale rázem změnila v peklo na zemi.

„Koukni Jessie, letadlo. Koukáme na letadlo. Bože, ono nabourá, nabourá, nabourá!“ křičí na videu Amber do chvíle, než letoun pilotovaný Paulem Clarendonem Coxem skutečně narazí do atrakce. Při nehodě naštěstí tehdy nedošlo k žádnému zranění.

Soud má za úkol posoudit, kdo mohl za událost, která mohla vyústit v obrovskou tragédii. Amber u soudu uvedla, že od nehody musí pravidelně navštěvovat psychologa. Pan Cox zase řekl, že nechápe, jak mohl někdo v místech, kde pravidelně létají letadla, nechat postavit tak vysokou atrakci bez jakéhokoli upozornění pro piloty. Soud bude pokračovat i v dalších dnech.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání