Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Ženu ve Voticích někdo brutálně přepadl. Policie obvinila mladého cizince

Ženu ve Voticích někdo brutálně přepadl. Policie obvinila mladého cizince (ilustrační foto)
Ženu ve Voticích někdo brutálně přepadl. Policie obvinila mladého cizince (ilustrační foto)  (Autor: Městská policie Most)
Autor: ital - 
8. března 2019
13:57

Loni v únoru napadl agresivní útočník ženu (55) ve Voticích na Benešovsku. Pěstí ji srazil na zem, kde ji ještě několikrát udeřil a následně okradl. Odcizil jí kabelku s penězi, platební kartou, mobilním telefonem. Policisté zjistili, že se jedná o mladého cizince (19). Jeho země jej vydala k trestnímu stíhání do České republiky.

V únoru 2018 přepadl neznámý útočník pětapadesátiletou ženu ve Voticích. Po několika úderech pěstí do obličeje upadla na zem, kde ji agresor ještě několikrát udeřil. Poté jí vytrhl kabelku, kde měla žena mimo jiné i platební kartu.

Pomocí ní se později pokoušel vybrat finanční hotovost. Následkem útoku utrpěla žena poranění, kvůli nimž musela být urgentně hospitalizována. Zranění si rovněž vyžádala další dlouhotrvající léčbu.

Kriminalisté Středočeského kraje zjistili, že pachatelem útoku byl devatenáctiletý cizinec. V současné době proti němu vedou trestní stíhání. „Mladík je důvodně podezřelý ze spáchání obzvlášť závažného zločinu loupeže a přečinu neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku,“ uvádí Eva Stulíková z Policie ČR. Cizince, který je nyní ve vazbě, čeká soud. V případě, že jej uznají vinným, může skončit ve vězení na 5 – 12 let.

asijo ( 9. března 2019 15:07 )

Rus to nebyl,to by zde bylo jeho jméno a fotka.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání