Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Brutální rozchod pečetil Dominik 17 ranami nožem: Před soudem však slzy neproléval

Autor: miv - 
21. února 2019
15:11

Na třináct let do vězení poslal Krajský soud v Ústí nad Labem Dominika S. (21), který v Teplicích pobodal svoji přítelkyni. Zasadil jí 17 ran nožem s 23cm dlouhým ostřím. Mladíka, který byl v té době opilý, vyprovokovalo zjištění, že se s ním chce dívka rozejít.

„Lituji toho, že jsem nepřestal s alkoholem, i toho, co jsem udělal,“ řekl obžalovaný před soudem. Během jednání působil zdrceně a plačtivě, slzy mu ale nekanuly.

Když státní zástupce Vladimír Ján předčítal obžalobu, hluboce dýchal a chytal se za hlavu. „Napadl ji opakovaným bodáním nožem, které směřoval vůči horní části těla poškozené, na hlavu, krk a hrudník, se slovy ,ty m*dko, chcípneš," popsal Ján.

Dominik S. si nůž ke své přítelkyni přinesl z domova po té, co se naboural do její facebookové korespondence s kamarádkou. Tam zjistil, že se s ním chce rozejít. „Chtěl jsem zabít sám sebe, ale pak jsem se rozhodl jinak,“ snažil se přesvědčit soud, že vraždu neplánoval. Tomu ale soudce Jiří Bednář neuvěřil a mladíka poslal na 13 let do vězení.

Sandra Kossakowska ( 22. února 2019 01:57 )

Pokud je to tedy ta poslední co měl

Sandra Kossakowska ( 22. února 2019 01:55 )

Chodila jsem s ním na základní školu nenapadlo by mě že by něčeho takového byl schopen musela ho nějakým způsobem vyprovokovat a 17bodných ran ta holka je z oceli ale ne to už by nepřežila to si to nějak potřebuje blesk spestřit aby si někdo něco od nich přečetl i tak jsou mezi náma lidi co ho mají rádi i přes kraviny co se píšou udělal chybu to ano ale zaplatí tím že si to 13 let odsedí plus bude muset té holce zaplatit odškodnění myslim si že se ponaučí

Sandra Kossakowska ( 22. února 2019 01:51 )

Chodila jsem s ním na základní školu nenapadlo by mě že by něčeho takového byl schopen musela ho nějakým způsobem vyprovokovat a 17bodných ran ta holka je z oceli ale ne to už by nepřežila to si to nějak potřebuje blesk spestřit aby si někdo něco od nich přečetl i tak jsou mezi náma lidi co ho mají rádi i přes kraviny co se píšou udělal chybu to ano ale zaplatí tím že si to 13 let odsedí plus bude muset té holce zaplatit odškodnění myslim si že se ponaučí a holka to vzala celkem v klidu když na vánoce má fotku s jiným čistě můj názor ;)

sacred10 ( 21. února 2019 19:14 )

Já se takovým lidem divím.Vždyť je na světě tolik hezkých žen,kam se člověk ohlédne.Nebude ta,bude jiná.Je mi 40 let,tohle mě vůbec netrápilo,když mě už ženská nechtěla

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání