Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Senior (80) nechtěl zaplatit za orální sex, prostitutka na něj zavolala policii

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Blesk - Ivana Baierová Žáková)
Autor: lm - 
21. února 2019
16:35

Kuriózní situaci museli v úterý řešit plzeňští policisté. Obrátila se na ně nespokojená prostitutka (35), které osmdesátiletý cizinec nechtěl zaplatit za orální sex. Náruživý senior ji po hádce v autě začal "unášet" k německým hranicím, kde se chtěl obrátit také na policii, ale tu německou.

Policisté přijali oznámení na tísňové lince 158 v úterý 19. února v 10:25. Neznámá žena se na ně obrátila s tím, že sedí v autě cizí státní poznávací značky, ze kterého ji řidič nechce pustit a "unáší" ji směrem ke státní hranici. Hlídky proto ihned vyrazily k hranicím, aby ženě v nesnázích pomohly.

Na tržnici v obci Lísková, těsně u hranic, nalezli 35letou oznamovatelku, kterou dobře poznali. "Ta jim uvedla, že se u Domažlic domluvila s nějakým cizincem na orálním sexu, který poté proběhl v jeho autě. Žena požadovala částku 30 eur (770 Kč), ale osmdesátiletý cizinec zaplatit nechtěl," popsala policejní mluvčí Dagmar Brožová.

Pár se následně začal dohadovat a žena seniorovi pohrozila, že vše oznámí na policii v Domažlicích. "Muž souhlasil, ovšem s tím, že věc oznámí na policii v Německu a jel ke státní hranici. Celou cestu se dohadovali, žena chtěla z vozu vystoupit. Cizinec zastavil na tržnici v Lískové a žena vystoupila," doplnila mluvčí.

Podle policie se ženě během jízdy nic nestalo. "Jediná škoda, která ženě vznikla, je 30 eur, které jí cizinec nezaplatil za poskytnuté sexuální služby. Žena po policii dále nic nepožadovala a nic dalšího řešit nechtěla," uzavřela mluvčí.

doktormediciny ( 24. února 2019 12:05 )

Hm no.....Doufam, ze večsti duchodci maji slevu..Take trochu vlasteneckečho citeni

villon ( 23. února 2019 21:49 )

30 éček je za vihulení svraštělýhobdědka velmi korektivní cena. Jenom hovädo to nezaplačí.

doktormediciny ( 23. února 2019 19:41 )

Zprava je neuplna. Nevim na kterou ulici v Plzni jit za ucelem sexualniho prilepseni

prasatkopepicek ( 21. února 2019 19:19 )

Ma kourit ceske duchodce. 30EUR je priblizne castka kterou ted dostanou cesti duchodci od Babise. Babis vi jak si koupit lidi - zaplati jim oralni sex

snehulak ( 21. února 2019 19:00 )

Pomáhat a chránit v praxi. Který z té hlídky byl její pasák?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání