Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Matka utýraného chlapečka (†3) z Loun: Bil ho každý den, bála jsem se sociálky

Matka utýraného chlapečka (†3) z Loun: Bil ho každý den, bála jsem se sociálky. (vpravo: Ilustrační foto)
Matka utýraného chlapečka (†3) z Loun: Bil ho každý den, bála jsem se sociálky. (vpravo: Ilustrační foto)  (Autor: archiv Blesku)
Autor: dce, miv - 
20. února 2019
05:10

Tragicky skončilo dlouhodobé týrání dítěte v Lounech. Smrt teprve tříletého chlapce vyšetřují policisté od soboty – a mají i podezřelého. Je jím chlapcův otčím. Matka o násilí páchaném na dítěti věděla, to ostatně přiznala i reportérovi Blesku.

Tragická smrt malého chlapce (†3) z Loun má drsné pozadí. Přítel (20) jeho matky (19) ho měl umlátit k smrti. Podle jejích slov bil dítě každý den. „Kluk ho nechtěl poslouchat, tak ho za to mlátil, netušila jsem, že to dojde takhle daleko,“ řekla exkluzivně Blesku mladá žena.

Proč svého přítele nezastavila a nezabránila včas tragédii, vysvětlila strachem. „Bála jsem se, že by mi malýho vzala sociálka, kdybych to nahlásila,“ prohlásila. Na sociálních sítích kolují zvěsti, že se bála, aby o partnera nepřišla, kdyby mu v bití zabránila. Podle jiných ale měl fackovat i ji. 

Jedna z kamarádek mladé matky prozradila další brutality, které se zřejmě v domě na okraji Loun odehrávaly. „Prý kluka pálil cigaretami, venku pak říkali, že si to malý dělá sám,“ popsala dívka. Sousedka z domu si ale ničeho podezřelého nevšimla. „Oni s ním moc nevycházeli, takže jsem neviděla, jestli měl nějaké modřiny,“ svěřila Blesku. Podle známých se rodiče s chlapcem objevili na Valentýna na hřišti – modřin si všimli i ostatní lidé. Rodiče jim tvrdili, že chlapec spadl ze schodů...

Poslední brutální útok otčíma dítě nepřežilo a policie ho v neděli obvinila z těžkého ublížení na zdraví a týrání. Nyní se čeká na výsledky znaleckého zkoumání, které má odhalit, zda týrání se smrtí dítěte souviselo.

sugic ( 22. února 2019 13:02 )

Jméno a adresu těch dvou zrůd ?

iFender ( 20. února 2019 18:46 )

Pane boze na nebi ukaz,ze existuje na tomto tvem svete jeste nejaka spravedlnost.Od soudcu a "zvrhlych demokratickych"politiku se spravedlnosti nikdy nedobereme. Dozivotni galeje bych vybral osobne pro oba.

anavi942 ( 20. února 2019 17:49 )

Tak tohle je neskutečné, jak ostatní, včetně příbuzných, tomu přihlíželi a neudělali vůbec nic.A všichni pak tvrdí, že to věděli...Psychicky labilní, debilní jedinci týrají dítě a teď by je všichni věšeli.Tresty i všem, kteří nechali to dítě takhle trpět.Děje se to každou chvíli i se zvířaty a prostě nikdo nic neřekne?To jsou všichni tak podělaní?Hrozný svět.

verka1 ( 20. února 2019 16:08 )

Policie pomáhá a vyšetřuje až je chlapeček mrtvý. Co dělala předtím a věděli o tom? Co sociálka? Když jim kluk překážel měli ho dát do ústavu.

Neli81 ( 20. února 2019 15:43 )

Trest smrti pro toho hajzla a tu zrudnou matku.Kdyz ji bavilo se nechat mlátit proč alespoň neochránila své dítě,chudacek a sousedi jsou také vinni svou lhostejnosti.A ještě se nestydí o tom mluvit.tato společnost přece týrání dětí a zvířat jen podporuje a hlavně justice která ještě v base chrání takové hajzli před ostatními vězni.Doufam že mu tam někdo zakrouti krkem a té matce sviní.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání