Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Nevlastní otec měl chlapečka (†3) umlátit k smrti! Týral ho dlouho, tvrdí místní

Nevlastní otec měl chlapečka (†3) umlátit k smrti! Týral ho dlouho, tvrdí místní (vpravo ilustrační foto).
Nevlastní otec měl chlapečka (†3) umlátit k smrti! Týral ho dlouho, tvrdí místní (vpravo ilustrační foto).  (Autor: Facebook, archiv Blesku)
Autor: miv, dce - 
19. února 2019
17:20

Byly mu teprve tři roky, nemohl se bránit a ani jeho matka mu nepomohla. Řeč je o malém chlapečkovi z Loun, kterého měl ubít k smrti jeho nevlastní otec (20). Všichni, kdo rodinu znali, se shodují, že muž byl často agresivní a dítě bil už dlouho.

Tragédie, která se o víkendu odehrála v Lounech, šokovala celou republiku. Od sobotního rána policisté vyšetřují podezřelou smrt teprve tříletého chlapce. V souvislosti s tím poslal místní soud do vazby jeho nevlastního otce.

Malého chlapce měl brutálním způsobem týrat – z toho už ho policisté i obvinili, souvislost s úmrtím dítěte musí potvrdit znalci. Místní ale mají jasno – otčím usměvavého chlapečka týral a nakonec ho i zabil!

Chlapcově matce bylo teprve šestnáct, když se jí narodilo dítě, a až před pár měsíci se začala stýkat s obviněným. „To si říkáš matka? A ještě ho na Valentýna vezmete zmlácenýho na hřiště místo do nemocnice. Lžete, že spadnul a že si to dělá sám, že se škrábe a trhá si vlasy,“ napsal na facebooku Radek. 

Podle dalších lidí, kteří rodinu znali, mělo dítě často modřiny a tělo popálené od cigaret. Většinou ale chlapce rodiče nikde moc neukazovali – nechodili často ven a domů si nepouštěli návštěvy, prý protože chlapec potřebuje spát. Matka o násilí měla vědět, ale nezabránila mu, protože se bála o partnera přijít. V celé věci údajně svou roli hrály i drogy.

Sotva tři dny před smrtí si na sociální sítě matka vyvěsila fotku s citátem: „Až budeš mít pocit, že je všechno špatně, mámo, táto, obejmi svoje dítě. Dokud je tu živé a zdravé, všechno ostatní jsou jen malichernosti.“ Na svém profilu už má s křížkem i datum úmrtí malého chlapečka, ani jednu z věcí jí nemůže nikdo z komentujících odpustit. „Ty si necháš utýrat dítě, to nejdražší, co v životě máš, a pak dáš tohle sem?“

Dcerka ( 22. února 2019 15:12 )

Ma takové zmrtky nich otevřela koncentráku co ubližujou malim dětem at vidí jaké museli prožívat utrpení a sliknout je do naha ty *** rodiče a do plinu ale dat jim takovou dávku ani trpěli pomalou a bolestivou smrti *** jedny já mám taky malou holčičku a nedokázala nich ji takhle tiráž to male dítě se nedokáže bránit

Zuzana Janokov ( 22. února 2019 13:56 )

Oboum trest smrti. Matka, která se dívá na to, jak ji někdo týrá dítě je zrůda. A lidé kteří o tom věděli a nic neudělali jsou spoluviníci toho, co se tomu malému andílkovi stalo. Doufám, že jim ten malý nedá spát do konce jejich života. Lhostejnost lidí v dnešní době je zoufalá. Každý si hledí svého a raději se do ničeho neplete. Kdyby se našel jen jediný člověk, který toho malého viděl v kočárku, tak zuboženého a nahlásil to. Mohl třeba ten malý žít. Je mi z toho zle a úzko. Také mám malé dítě a nedokážu to pořád pochopit, jak může někdo tohle udělat. Snad je ti tam kde si líp andílků malý!!!

Terulda ( 22. února 2019 04:34 )

Takovou mámu zrůdu nechápu... Zasloužili by si oba nejvyšší nepodmíněný trest! Přikládám odkaz na petici, pro nepodmíněný trest obou dvou sviň, co si říkali Rodiče. https://www.petice24.com/adame_o_nejvyi_mony_nepodminny_trest_pro_jk_a_st_za_tyrani_ditt e_s_nasledkem_smrt?uv=13669302

beztedoprdele ( 20. února 2019 07:42 )

Soudila bych je oba dva a trest ten nejvyšší nic jiného si nezaslouží,jsou to lidské hyeny,kam ten svět spěje,i zvířata vědí jak se mají chovat jen člověk kterému dal pan bůh do vínku rozum to neví.

2011kacenka ( 20. února 2019 07:40 )

já jenom doufám, že ve vězení stále platí, že ti grázlové, co sáhnou na dítě to tam mají hodně hodně těžké, aby si vyzkoušel jak se musel ten malý cítit !!!!! chápu, že se matka mohla bát, nicméně ani to jí nemělo bránit v tom to utnout, udat ho a ostatním lidem, kteří o tom věděli už vůbec ne ...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání