Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Ženu (†40) našel zastřelenou její přítel. Zdrcený muž ji chtěl na Valentýna požádat o ruku

Autor: ital - 
10. února 2019
18:34

V sobotu v noci byla Megan Kirleyová (†40) zastřelena ve svém domě v australském městě Brisbane. Její přítel Pieter Picker (43), který ji našel, zavolal záchranáře okolo třetí hodiny ranní. Lékaři však u ní na místě museli bohužel konstatovat smrt. Zdrcený muž se svěřil, že chtěl svou přítelkyni na Valentýna požádat o ruku.

V australském městě Brisbane byla v noci z pátku na sobotu zastřelena maminka Megan Kirkleyová. Její zdrcený partner, s nímž chodila 6 měsíců, zavolal na místo záchranáře. Ti však Megan pomoci nedokázali a museli ji prohlásit za mrtvou. Pieter odhalil, že chtěl o svatém Valentýnu požádat Megan o ruku.

„Velmi jsem ji miloval a chtěl si ji vzít. Ničí mě, že je pryč,“ pověděl pro zpravodaj The Courier Mail. „Byla to nejúžasnější žena, jakou se tenhle svět mohl pyšnit. Byla silná, vlídná a starostlivá. Ve všem mi dokázala porozumět. Uměla zapůsobit na jakéhokoliv člověka, který měl v životě to štěstí a potkal ji,“ dodal Pieter.

Policejní inspektor Craig Morrow potvrdil, že Pieter pomáhá policistům s vyšetřováním. „Podařilo se nám zjistit, že oběť a její přítel byli jediní, kdo se v daném čase v době příjezdu policie v domě nacházel,“ sdělil inspektor. V sobotu uzavřeli policisté okolní silnice a nadále pátrají po důkazech. Místo činu prohledává soudní personál a detektivové z oddělení vražd. Policie žádá, aby se ozvali všichni, kdo by mohli mít záznam z místa nehody na kameře palubní desky auta.

alzbeta59 ( 11. února 2019 02:49 )

osobne si myslim, ze to byl on kdo ji strelil

depetr77 ( 10. února 2019 20:09 )

-=Najděteee žhavé ženy k dispozici pro vás ve vašem městě Tady na : My.Su/Zeny

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání