Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Hororové stěhování: Nájemník našel pod postelí mrtvolu

Hororové stěhování: Nájemník našel pod postelí mrtvolu
Hororové stěhování: Nájemník našel pod postelí mrtvolu  (Autor: Reuters)
Autor: shp - 
10. února 2019
13:44

Ind Ramvir Singh Rajput se velmi těšil do svého nového bytu v Bhopálu, který si začal již loni pronajímat. Jenže když se do něj konečně chystal nastěhovat, čekal ho šok. Pod postelí byla v krabici mrtvola!

Ramvir si byt ve třetím patře pořídil již v červenci 2018. Původní nájemníci ho však poprosili o čas navíc, aby se mohli přestěhovat. Hodný Ind jim vyhověl.

Když už konečně získal od bytu klíč, poslal do něj úklidovou četu. Ta však nebyla schopna byt vyčistit a Ramvirovi se svěřila s děsivým nálezem. Pod postelí byla mrtvola.

Umístěna byla v krabici a přikrytá dekou. Její stav odpovídal mumifikaci, protože přikrývka nasákla všechny tekutiny z těla. Přivolané policii se poté podařilo mrtvolu rychle identifikovat.

Podle Times of India šlo o Vimlu Shrivastavu, která v bytě předtím bydlela se svým synem Amitem (32). Mladý muž trpící mentálními problémy však není nikde k nalezení.

Vyšetřovatelé prohlásili, že mrtvola byla v bytě asi půl roku. Příčina smrti není zatím jasná. Policisté nevylučují ani vraždu. Že se nyní Ramvirovi nebydlí moc dobře, je docela jasné…

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání