Čtvrtek 9. května 2024
Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena
Oblačno 16°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Čtyři dny hororu: Muž musel přežít vedle mrtvého řidiče! Nemohl se dostat z auta

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Hasiči Maribor)
Autor: ČTK - 
28. srpna 2018
07:12

Čtyři dny dělal mrtvý řidič společnost zraněnému cestujícímu, který při dopravní nehodě utrpěl vážná zranění a nebyl schopen si sám zavolat pomoct. K nehodě došlo v opuštěných místech poblíž ruského města Petrohrad. O případu informovala ruská média, řeší ho policie.

Svědci v neděli ráno oznámili dozorčímu důstojníkovi, že v příkopu (u silnice) se nachází automobil volkswagen a že je v něm mrtvý řidič a zraněný cestující. Jeho stav lékaři vyhodnotili jako vážný,“ řekl agentuře Interfax mluvčí dopravní policie.

Sám cestující podle něj tvrdil, že k nehodě došlo již 22. srpna a že celou dobu byl v autě spolu s obětí havárie. „Zatím tuto informaci bereme jako předběžnou. Zraněný se mohl mýlit,“ dodal mluvčí.

K nehodě došlo nedaleko vsi Popovo u města Vyborg, odkud pocházel řidič. Auto vyletělo ze silnice v prudké zatáčce a skončilo v příkopu, takže nebylo ze silnice vůbec vidět. Zraněného cestujícího, který při nehodě utrpěl četné zlomeniny, zachránilo až to, že jeho křik uslyšel kolemjdoucí houbař. Nyní je na jednotce intenzivní péče, napsal vládní list Rossijskaja gazeta.

 

Zobrazit celou diskusi