Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Na Ústecku uhořel 13letý kluk! Přitápěli si kamarádi benzínem?!

Aktualizováno -
13. ledna 2019
11:25
Autor: ČTK - 
12. ledna 2019
10:33

V Habrovanech na Ústecku v noci na sobotu při požáru chatky zemřel třináctiletý chlapec. Další, patnáctiletý hoch má vážné popáleniny. 

Požár chatky o rozměrech cca 5 na 10 metrů byl nahlášen kolem 23:00. Na místě neštěstí zasahovaly čtyři jednotky hasičů. O život přišel jeden nezletilý hoch.

"Při požáru došlo k úmrtí třináctiletého chlapce, patnáctiletý byl s vážnými popáleninami převezený do nemocnice. Příčiny a okolnosti požáru se dál prošetřují," uvedla mluvčí ústecké krajské policie Šárka Poláčková.

S ohledem na věk zemřelého nebude podle ní policie sdělovat více informací. "Chlapce jsme převezli s velmi vážným popáleninami do popáleninového centra ve Fakultní nemocnici Královské Vinohrady," řekl mluvčí záchranářů Prokop Voleník.

Podle FTV Prima tu kamarádi nocovali tajně. Doma měli oznámit, že přenocují každý u toho druhého, a pak se odebrali na chatu. V průběhu večera si prý chtěli chlapci v noci přitopit, protože jim v chatce byla zima. Údajně k tomu ale měli zvolit ten nejhorší způsob – kanistr s benzínem.

Hasiče údajně volala mladá žena, která si ale přála zůstat v anonymitě. Podle jejích slov byl pořár zběsilý, chlapci uvnitř už nešlo pomoci.


 

Mrdka ( 13. ledna 2019 18:25 )

Kanistr je cizí slovo. Takže se píše měký.

spania ( 13. ledna 2019 13:17 )

Sakra,novináři,redaktoři a ostatní pisálci,naučte se psát aspoň správně a bez chyb!Napsat kanistr s měkkým i,to je opravdu šílené a ve vaší profesi nepřípustné!Není to totiž poprvé,co se vám objevují v článcích dost velké chyby.Pokud se chcete věnovat psaní,měli byste vědět jak se co píše. A pro rejpaly - nejsem učitelka

Claire Young ( 12. ledna 2019 19:13 )

Vítejte na nejlepší sex seznamka >> http://goo.gl/Hbyznu

majojo ( 12. ledna 2019 13:38 )

S čímpak tam ty děti asi experimentovaly? Že by lepily letadýlka a bouchlo jim lepidlo?

Aduanaadu ( 12. ledna 2019 11:43 )

Fugas77 pise dlouhy clanek? ;- ON je Bible

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání