Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Dva roky marného pátrání po Míše! Kontakt s myslivci může odhalit pravdu

Aktualizováno -
11. ledna 2019
10:03
Autor: vet - 
11. ledna 2019
05:25

Už dva roky policie marně pátrá po Míše Muzikářové z Ústí nad Labem. Dnes je to přesně na den dva roky, co se po tehdy třináctileté dívce slehla zem.

Míša zmizela cestou do školy. Co se tehdy stalo, zda je mrtvá, nebo živá, a kde je, její rodina ani kriminalisté nevědí. Dívka je stále v databázi pohřešovaných.

Co kriminalisté po dvou letech v kauze dělají? „K tomu případu neposkytujeme informace,“ sdělila včera stroze mluvčí policie Ústeckého kraje Šárka Poláčková. Podle zkušeného policejního pátrače se i po tak dlouhé době k případu detektivové stále vracejí a prověřují nová, ale i stará fakta.

„Mohou například kontaktovat veškeré myslivecké svazy v konkrétní lokalitě, aby sledovaly změny v terénu. Není vyloučeno, že se tam tělo dívky, pokud nežije, objeví,“ řekl Blesku.

Hlavní podezřelý

Pro detektivy zůstává hlavním podezřelým přítel dívčiny matky Otakar S. (†38). Už v minulosti ho policie vyšetřovala kvůli sexuálnímu násilí na ženách i podezření z obtěžování dítěte. Jasno do případu ale nevnesl. Krátce po výslechu spáchal sebevraždu.

brano34 ( 11. ledna 2019 19:37 )

Míša se musí najít aby vypověděla co se s ní dělo a stalo. V opačném případě bychom měli dostat vysvětlení od její biologické matky tzv. "Evy Braunové" a babičky. Oni dobře vědí že jsou jim detektivové čekající na jejich chyby v patách.

martina.k ( 11. ledna 2019 13:51 )

jo, at se dari

martina.k ( 11. ledna 2019 13:49 )

ouuu yeaaah jasna paka, to vis, ukazu se, ted jdu z fachy, tak zas v pondeli, paaaaa, o vikendu na to je..

martina.k ( 11. ledna 2019 13:37 )

jooo, je to fajn, taky rada vzpominam na vas, tady na ty bitky , jinak vse je probrane, tak si vas cas od casu s radosti osvezim

martina.k ( 11. ledna 2019 13:18 )

kecas , takze klasika a nic noveho

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání