Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Lovce postřelil jeho vlastní pes: Máš, co sis zasloužil! vzkazují mu ochránci zvířat

Autor: shp - 
10. ledna 2019
19:15

Příběh jak ze seriálu Věřte nevěřte se odehrál v americkém státě Mississippi. Parta kamarádů se v něm chystala na lov. Jedním z nich byl i někdejší hráč amerického fotbalu Matt Branch, který působil v letech 2009 až 2011 v týmu Louisiana State University Tigers. Bohužel byl při lovu vážně zraněn. Postřelil ho totiž pes!

Branch se se svou partou připravoval na lov kachen. Jak ale řekl jeho kamarád Micah Heckford webu The Clarion Ledger, ještě než došlo k samotnému lovu, stala se šílená nehoda. Labrador jménem Tito skočil na brokovnici, která ležela na korbě pickupu.

Ta podle kamaráda Micaha patřila přímo Branchovi. Pes prý šlápnul na zbraň tak nešťastně, že nejenom že odjistil pojistku, ale zároveň šlápl na spoušť. Výstřel pak zasáhl Branche přímo do stehna.

Zbraň vystřelila. Všichni zírali. První, co jsem viděl, byl Matt. Během dvou nebo tří sekund jsem si uvědomil, že byl postřelen,“ vzpomíná na děsivé okamžiky Heckford. Broky z brokovnice prý dokonce prostřelily auto.

Zranění byla dokonce tak vážná, že lékaři museli Branchovi amputovat nohu. Lékaři očekávají, že se jinak zotaví, ale zranění nohy byla devastující. Branch bude chodit jen za pomoci protézy. Někdejší fotbalista je přitom ženatý a má malého syna. Ochránci zvířat si však servítky neberou a neopatrnému lovci vzkázali, že okusil vlastní medicínu.

europa ( 11. ledna 2019 07:45 )

No, škoda, že pes špatně mířil mohlo být o jednoho vraha zvířat méně. Zůstal naživu, tak ať si to hezky užije

ivoadIIer ( 11. ledna 2019 06:49 )

Konečně jeden užitečný výstřel.

Ruth ( 11. ledna 2019 00:48 )

Dobře mu tak. Má co si zasloužil!

nika70 ( 10. ledna 2019 22:18 )

Karma...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání