Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Hrůza na přejezdu: Řidička prchala z nepojízdného auta: Pak ho smetl rozjetý vlak!

Autor: yks - 
4. ledna 2019
09:32

Na hranici mezi životem a smrtí se ve čtvrtek ocitla řidička červeného volkswagenu, která po havárii skončila i s automobilem na železničním přejezdu. Nepojízdné auto už nenaskočilo a na ni se náhle vyřítil rychlík. Na poslední chvíli zachraňovala holý život!

Děsivý pohled z kabiny se naskytl ve čtvrtek krátce před půl dvanáctou dopoledne na železničním přejezdu u Hluboké nad Vltavou. Mířil právě z Českých Budějovic do Protivína, když uviděl, že přímo na kolejích proti němu stojí červený volkswagen!

Podobný šok jen z opačné perspektivy prožila také řidička tohoto automobilu. Před několika okamžiky totiž dostala na zledovatělé silnici smyk, narazila do svodidel a skončila v kolejišti. 

Pokoušela se nějak vůz z kolejiště dostat, vyjet ven ale nešlo, a tak jí nezbylo, než na poslední chvíli vystoupit a utéct stranou. V příštím okamžiku do jejího automobilu narazily desítky tun kovu a proměnili ho ve změť pomačkaných plechů.

Ve vlaku naštěstí cestovalo jen 15 cestujících. Ke ztrátám na životech naštěstí nedošlo a zraněn byl pouze jediný človek. Provoz na trati ovšem musel být zastaven, dokud nebyly odstraněny následky havárie a z auta toho opravdu moc nezbylo.

santusof ( 4. dubna 2019 09:16 )

p otom neměj povinný ručení

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání