Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Snoubence Jozefa se Sašou zabil před Vánoci vlak: Rodiny je pohřbí odděleně

Autor: ital - 
27. prosince 2018
05:02

Ve středu před Vánoci se odehrálo obrovské neštěstí na železničním přejezdu v polském městě Řešov. Do osobního automobilu značky Volkswagen Passat, v němž v osudnou chvíli seděli tři lidé, narazil vlak. Vůz před sebou vlekl asi 200 metrů. Zasnoubený pár Józef (†27) a Aleksandra (†19) na místě zemřeli. Jejich kolegyně (19) bojuje v nemocnici o život.

Tři mladí lidé jeli ve středu 19. prosince autem po Varšavské ulici ve městě Řešov v Polsku. Vozidlo řídil 27letý Józef, který se dopustil fatální chyby. Nerozhlédl se na železničním přejezdu a ignoroval blikající světla. V tu chvíli do nich narazil motorový vlak. Vlekl před sebou automobil asi 200 metrů - následky byly velmi děsivé. Józef a jeho snoubenka Aleksandra na místě zemřeli.

Osudného dne měla matky Aleksandry narozeniny. Dcera jí slíbila, že se na ně přijede podívat. „Možná, že pro ni hledala nějaký dárek a chtěla jít do obchodu se svátečními věcmi, který je hned na druhé straně kolejí. Ale to se jenom domníváme. Ani nevíme, co tam v tom městě dělali,“ pověděla příbuzná zesnulé.

Druhá pasažérka vozu, rovněž 19letá, vyvázla s těžkými poraněními. V bezvědomí nyní leží na oddělení intenzivní péče v nemocnici v Řešově. Lékaři se snaží bojovat o její život. Přestože snoubenci spolu plánovali společnou budoucnost, jejich rodiny se domluvily na oddělených pohřbech.

la.ma ( 27. prosince 2018 19:24 )

olííí, už sis našla ženu? tak se jdi po..mazlit a nevyšiluj, hysterko

dingous ( 27. prosince 2018 19:22 )

Máš tam, blbko poStelová, chyby v psaní čárek... před čárkou se dělá mezera, nechtěl bych mít takový psaný projev, který předvede nevzdělanost autora.

dingous ( 27. prosince 2018 19:19 )

nemám tam žádnou chybu patrně neovládáš interpunkci a jen si mylně myslíš, že je v ní chyba, ty yntelygente stopadesáti Wattovej MUHEHE

PPP150W ( 27. prosince 2018 13:18 )

Dovolím si vás upozornit, že v té větě máte interpunkční chybu. Nikdo není dokonalý, že?

oliiiii3 ( 27. prosince 2018 12:29 )

Někdo je takový vymatlanec, že když druhý napise omyl , tak pošuk dingous hned někoho napadne blbkou. Sám jsi blbec.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání