Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Dopravní nehoda na Hané si vyžádala jednu oběť. Muž zemřel v nemocnici

Dopravní nehoda na Hané si vyžádala oběť. Muž zemřel v nemocnici (ilustrační foto)
Dopravní nehoda na Hané si vyžádala oběť. Muž zemřel v nemocnici (ilustrační foto)  (Autor: Blesk:Zbyněk Schnapka)
Autor: ČTK - 
26. prosince 2018
12:25

Na následky vážných zranění zemřel v úterý odpoledne v nemocnici devětapadesátiletý řidič, který byl účastníkem dopravní nehody u Kralic na Hané na Prostějovsku. "Muže po nehodě transportoval vrtulník na urgentní příjem Fakultní nemocnice v Olomouci," uvedla mluvčí krajské záchranné služby Lucie Urbanová.

Nehoda dvou osobních aut se stala v úterý po 11:00 na křižovatce silnic II/150 a III/3677. Devětatřicetiletý muž jel podle policie ve voze značky Seat po hlavní silnici. Z vedlejší silnice ve směru od Vrbátek na Kralice vyjel devětapadesátiletý muž s vozem značky Škoda, který zřejmě nedal přednost.

Posádky obou automobilů utrpěly zranění. Poranění staršího z řidičů však byla velmi vážná, proto musel být letecky transportován do Fakultní nemocnice v Olomouci. Tam jim ovšem naneštěstí tentýž den odpoledne podlehl. „Okolnosti dopravní nehody policisté nadále vyšetřují," potvrdila policejní mluvčí Tereza Neubauerová.

Na místě zasahovaly všechny složky integrovaného záchranného systému. Kvůli nehodě byla silnice II/150 zhruba dvě hodiny uzavřena, policisté odkláněli dopravu na objízdné trasy.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání