Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Předvánoční bouračka skončila na Prostějovsku fatálně: Zemřeli při ní dva lidé

Autor: ČTK - 
22. prosince 2018
16:34

Dva lidé zemřeli při dnešním střetu dvou osobních automobilů na Prostějovsku. Další čtyři lidé byli zraněni, utrpěli středně závažná zranění, převezeni byli do olomoucké fakultní nemocnice. Na místě zasahoval i vrtulník, vyplývá z vyjádření hasičů, policie a Zdravotnické záchranné služby Olomouckého kraje.

"Podle prvotních informací z místa události jel starší pár ve vozidle Škoda Felicia ve směru od Lutotína. Na křižovatce řidič s největší pravděpodobností nedal přednost vozidlu Škoda Fabia, které jelo ve směru od obce Konice na Kostelec na Hané. Vozidla se srazila. Následkem nehody došlo na místě k úmrtí staršího páru muže a ženy z vozidla Škoda Felicie," uvedla policejní mluvčí Miluše Zajícová.

Podle mluvčího záchranářů Pavla Lampy byli oba lidé v kritickém stavu. "I přes okamžitě zahájenou resuscitaci a veškerou snahu zasahujících záchranářů se bohužel jednalo o stavy neslučitelné se životem," uvedl Lampa.

Čtyři lidé cestující ve druhém vozidle byli zranění. "Po poskytnutí přednemocniční neodkladné péče, zajištění, fixaci a stabilizaci, byli transportováni leteckou a pozemní cestou se středně závažným poraněním na oddělení urgentního příjmu Fakultní nemocnice Olomouc," uvedl Lampa. U nehody zasahovali také hasiči. Nehoda se stala po 10:00, silnice byla uzavřená do 14:00.

jasnovidec01 ( 22. prosince 2018 17:24 )

dkpetr: mishaaaa11: Běžte vy dva ko.ko.ti do jiné diskuse ,tady se jednalo o lidi co zemřeli,nebo si dejte rande spolu vy dvě bu.zn.y

dkpetr ( 22. prosince 2018 17:01 )

[----Najděte nahé ženy ve vašem městě zde : tress.is/zeny

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání