Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Chlapci si na Silvestra hráli s pistolemi. Jeden zastřelil omylem kamaráda, pak spáchal sebevraždu

Autor: shp - 
4. ledna 2019
13:27

Silvestr 2018 dopadl naprosto tragicky pro dva chlapce z města Lawrenceville v americké Georgii. V malé rozpadlé chatě si společně s dalšími dvěma hochy hráli s pistolemi. Když se Devin Hodges (†15) zmocnil zbraně, ta omylem vystřelila a zasáhla jeho kamaráda Chada Carlesse (†17). Mladík byl fatálně postřelen. Bohužel nebyl jediný, kdo o Silvestru zemřel.

Chlapci nebezpečnou zábavu sdíleli na sociální síti Snapchat. Záznam z děsivého videa dosud koluje po internetu. Když zbraň vystřelila, věděl Devin, že je zle. Chad, se kterým chodil na stejnou střední školu, mu umíral před očima.

Když na místo přijela policie, Devin zpanikařil a zastřelil se. Když strážci zákona chlapce našli, nebylo jim už pomoci. Ambulanci přitom zavolal podle všeho sám Devin společně s dalšími chlapci, když byl Chad postřelen.

Po mnoha výsleších svědků se detektivové dozvěděli od chlapců, že Hodges skupině ukazoval pistoli, když náhodou vystřelila. Výstřel zasáhl jeho kamaráda Carlesse, který seděl vedle něho ve stísněné chatě,“ informovala policie v prohlášení.

Carless podlehl svým zraněním, než dorazila pomoc. Když důstojníci přijeli na místo, Hodges běžel mezi dvěma domy, kde si vzal život pistolí. Naše myšlenky jsou nyní s rodinami těchto mladých mužů,“ dodala.

antismejd ( 5. ledna 2019 14:13 )

primitivní čmoudi.Naštěstí se vymlátili na vzájem.Jen tak dál a houšť!!!!!

offline ( 4. ledna 2019 19:37 )

Migranti. Doma v Africe by pásli kozy a ke střelné zbrani by se ani nedostali.

Desterz ( 4. ledna 2019 17:09 )

mandat ( 4. ledna 2019 16:24 )

Neumi to poradne cist a psat, 90% barevneho obyvatelstva USA nema dokoncene zakladni vzdelani a jsou mezi nejsilnejsi skupinou kriminality, drogy,prostituce,prepadeni, vrazdy atd jsou u nich normal.To, ze se postrili mezi sebou neni nic noveho, toto je kazdy den.Mnozi se take dost rychle, tak dva pubertaci,co zrejme zdrogovany ani netusili,co delaji ,je jak kapicka v mori.

Sibyla ( 4. ledna 2019 15:51 )

chlapci ??? Snad puberťáci, ne ?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání