Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

V Sokolově někdo pobodal 33letého muže: Zachraňoval ho vrtulník

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Aktu.cz)
Autor: ČTK - 
1. ledna 2019
11:28

V Sokolově někdo na Nový rok brzy ráno pobodal 33letého muže. Byl vážně zraněn, musel být letecky transportován do nemocnice v Plzni-Lochotíně, řekl mluvčí krajské záchranky Radek Hes. Případem se zabývá policie, která podezřelé zadržela.

Případem se zabývá policie, která podezřelé zadržela podezřelé, doplnila policejní mluvčí Soňa Podlahová.V Sokolově někdo totiž v úterý brzy ráno pobodal 33letého muže. Oběť byla těžce poraněna. Muže musel vrtulník transportovat do nemocnice v Plzni-Lochotíně, řekl mluvčí krajské záchranky Radek Hes. Případem se zabývá policie, která podezřelé zadržela.

Celkem za noc zdravotníci zaznamenali téměř 100 výjezdů k 75 událostem. „Jednalo se o zhruba 20 úrazů. Nejvážnější případ byl po napadení v Sokolově, jinak to byly například dva úrazy v souvislosti s pyrotechnikou,“ řekl ČTK Hes. Protialkoholní záchytná stanice v Sokolově byla podle něj kolem 01:00 už přeplněná, další podnapilé museli záchranáři posílat do nemocnic.

Policie přijala během noci na lince tísňového volání 222 oznámení. „Nejčastější oznámení občanů se týkala veřejného pořádku a rušení nočního klidu,“ řekla ČTK Podlahová.

Hasiči v Karlovarském kraji likvidovali během silvestrovské noci 18 požárů. Většinou hořel pouze odpad po zábavní pyrotechnice, nikdo nebyl zraněn, uvedl mluvčí hasičů Martin Kasal. Kvůli petardám zasahovali hasiči například v Chebu, Habartově, Ostrově, Toužimi nebo Karlových Varech. V Lokti museli likvidovat například požár stromu, u Bečova nad Teplou vzplál od petardy balík slámy.

mandat ( 1. ledna 2019 15:49 )

Pobodavani je vizitka mensin neprizpusobivych a migrantu.Jak to, ze nemate diskuzi u clanku,kde informujete, ze cizinci zmlatili polovicku mesta v Nemecku, jednalo se o migranty,ktery z nudy terorizuji sve okoli, asi je stve, ze nemecke zeny uz nevychazeji ven,kdyz nemusi, tak ted prepadavaji nemecke muze.A jeste k te fotce,mate tam nemecke policajty ve starych uniformach,meli by jste vedet, ze v Germany uz 10 let nosi policie tmavemodre uniformy.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání