Středa 8. května 2024
Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor
Oblačno 16°C

Štědrovečerní tragédie: Na kutnohorském statku našli tři mrtvé!

Aktualizováno -
25. prosince 2018
20:03
Autor: lm - 
25. prosince 2018
19:37

K obrovské tragédii došlo v noci na úterý u obce Církvice na Kutnohorsku. V jednom z místních statků byla nalezena tři těla. Podle informací policie šlo o rodinu, která tu bydlela. Mezi mrtvými jsou konkrétně čtyřiašedesátiletý muž, šestapadesátiletá žena a sedmadvacetiletý syn. Pravděpodobně se otrávili.

Tři mrtvé (†56, †64, †27) našli na Boží hod vpodvečer na statku mezi obcemi Církvice a Třebešice. Záchranáři už jim bohužel nedokázali pomoci, k tragédii totiž došlo už na Štědrý večer. Podle našich informací si měli obyvatelé statku vyrábět elektřinu pomocí elektrocentrály a právě ta se jim nejspíš nakonec stala osudnou. Měli se totiž otrávit zplodinami! Zda šlo o závadu, či nesprávnou instalaci odvodu výfukových plynů, objasní další vyšetřování.

Kriminalisté si z místa elektrocentrálu odvezli a případem se nadále intenzivně zabývají. „Podle dosavadního šetření nebylo zjištěno zavinění cizích osob, pravděpodobně se jednalo o nešťastnou náhodu. Byla nařízena soudní pitva, která určí přesnou příčinu smrti,“ řekl Deníku středočeský policejní mluvčí Pavel Truxa.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání