Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Znásilnili je, pak jim uřízli hlavy! Vražda turistek v Maroku má sexuální motiv

Autor: shp - 
19. prosince 2018
18:00

Studentka Maren Ueland (†28) z Norska a její kamarádka Loise Vesterager Jespersen (†24) z Dánska vyrazily do Maroka na výlet svého života. Domů se už však živé nevrátily. Jejich mrtvoly byly nalezeny s uříznutými hlavami v pohoří Vysoký Atlas poblíž nejvyšší hory severní Afriky Džabal Tubkalu. Jak dosavadní vyšetřování ukazuje, jejich vraždy mají sexuální motiv.

Informaci, že byly krásné Skandinávky před brutální smrtí znásilněny, přinesl web Morocco World News. „Sexuální útok mohl být motivem zločinu,“ uvedla zpravodajská stránka. Podle ní byli již tři podezřelí zatčeni a přivedeni na místo, kde byly mrtvoly turistek nalezeny.

S největší pravděpodobností se tak stalo kvůli rekonstrukci na místě činu. Na něm vyšetřovatelé zjistili, že Ueland i Jespersen nebyly okradeny. Jejich věci byly na svých místech. Jeden z místních průvodců Mohammed Jalal přitom prohlásil: „Varoval jsem je, že to v horách může klouzat, ale vypadalo to, že mají správnou výbavu a vědí, jak ji nosit.

Jenže ani to nebylo příčinou neštěstí. Těla obou dívek našli lidé, kteří procházeli kolem jejich stanů. Jedna mrtvola byla ve stanu, druhá ležela před ní. Vraždy obou skandinávských turistek vyvolaly v severských zemích velké pozdvižení. Rodiče dívek jsou zdrceni a volají po spravedlnosti.

 

 

Gretka ( 20. prosince 2018 12:43 )

Mají to holky za sebou, škoda že u nich nefungoval pud sebezáchovy, lituji hlavně pozústalé kteří se trápí..”

Sibyla ( 20. prosince 2018 12:40 )

To jsou oběti multikulturní sluníčkové výchovy, které věří, že jsou si lidé rovni a jsou dobří.

blackhole1 ( 20. prosince 2018 12:01 )

Jen tam slepice jezděte,až jim pod nos..mate o co jste si koledovali,kravky debilni.

al.bunda ( 20. prosince 2018 11:48 )

No myslím že Žilková a jí všechny podobné by měli vyrazit za těmito samci aby je taky multikulti obohatili

vihor ( 20. prosince 2018 11:32 )

Holky asi chtěly poznat marockou kulturu. Nebyly zahalené, takže muslim měl právo si je vzít a znásilnit, protože dostal chuť jako kočka na maso. No ale protože v Maroku je mimomanželský sex zakázaný, měl muslim i právo je za to potrestat exemplární popravou.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání