Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Další brutální přepadení pumpy! Lupič v Rumburku útočil železnou tyčí

V Rumburku došlo k přepadení pumpy
V Rumburku došlo k přepadení pumpy  (Autor: Reprofoto FTV Prima)
Autor: chal - 
14. prosince 2018
20:20

Ve středu večer došlo k brutálnímu přepadení čerpací stanice v Rumburku na Děčínsku. Dvojice maskovaných lupičů tam přepadla pumpaře těsně před koncem otevírací doby. Pachatelé byli vyzbrojeni železnou tyčí.

V Rumburku přepadla dvojice maskovaných lupičů čerpací stanici. Jeden z pachatelů hlídal venku, zatímco druhý vtrhl do provozovny a zaútočil na čerpadláře železnou tyčí. Útočník obsluhujícího udeřil zbraní do hlavy a teprve pak prý požadoval vydání peněz. „Prostě přišel, hned vzal tu tyč, kterou měl schovanou pod bundou, a zaútočil,“ řekl televizi Prima provozní dotyčné čerpací stanice.

Zaměstnanec pumpy se však neřídil radami policie a s lupičem začal zápasit. Zločinec naštěstí jinou zbraň než tyč po ruce neměl a čerpadláři se ho podařilo vyhodit z benzinky ven. Zakuklenci pak z místa s prázdnou utekli.

Hrdina okamžiku skončil v nemocnici, jeho zranění hlavy ale naštěstí není vážné a podle informací televize Prima je už doma. Doma už ale není jeden z dvojice útočníků, policistům se ho totiž už podařilo dopadnout.

„V současné chvíli policisté zadrželi jednoho muže, proti kterému zahájili trestní stíhání,“ řekla Primě policejní mluvčí Petra Trypesová, s tím, že pokud někdo disponuje informacemi, které by mohly vést k dopadení druhého pachatele, má se obrátit na číslo 158. Za loupežné přepadení hrozí lupičům až 10 let ve vězení.

Lala77 ( 15. prosince 2018 09:13 )

Hlídka Městské policie Rumburk, která okamžitě začala jednat, tohoto nebezpečného pachatele dopadla. Rozhodně by tato zásluha v článku měla být zmíněna!!

vemenozmojistary ( 15. prosince 2018 01:13 )

Železná tyč? To byl nějaký hnědočech.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání