Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Hvězda sociálních sítí (30) dvakrát tajně porodila: Tělíčka miminek hodila mezi odpadky! Hrozí jí doživotí

Autor: rc - 
15. prosince 2018
17:45

Allysa Anne Dayvault (30) je hvězdou sociálních sítí. Vizážistka, která pochází ze Severní Karolíny, s make-upem dokáže hotové zázraky. Ovšem teď jí hrozí, že zbytek života stráví za mřížemi. Třicetiletá žena přivedla na svět dvě děti, jejichž tělíčka po porodu hodila do odpadků!

Allysa Anne Dayvault je profesionální vizážistkou, maskérkou a hvězdou sociálních sítí. Na sociální sítě přidává příspěvky uměleckých fotek, na nichž ukazuje, co dokáže s make-upem. 

Umělkyni však nyní hrozí, že zbytek života stráví za mřížemi. Allysa měla minulý rok v listopadu a začátkem prosince tohoto roku porodit. O těhotenstvích nikdo z její rodiny, ani známých netušil. Vizážistka, která již vychovává dvě dcery, dokázala těhotenství zatajit a poté, co dívku a chlapce přivedla na svět, jejich tělíčka hodila mezi odpadky. Začátkem tohoto měsíce poté, co porodila chlapečka,  začala masivně krvácet a musela být převezena do nemocnice, kde porodila placentu. Na svět však žádné dítě nepřivedla. Zdravotní personál proto kontaktoval policii a Allysa při výslechu přiznala, že doma přivedla na svět chlapce. „Žalobce uvedl, že dítě bylo narozeno živé a mělo problémy s dýcháním. Žaloba dále uvádí, že nevyhledala žádnou lékařskou pomoc a ani se sama nepokusila zachránit život dítěte,“ stojí podle DailyMail v záznamu policie.  

ivoadler ( 16. prosince 2018 11:24 )

Tuhle jsem v televizi viděl reportáž ze společnosti, kde se předváděli nějaké blogerky. Ty už neví, jak by se předváděly (hadry, ksichty, vizáž, chování). Ty nejblbější jsou schopný pro popularitu i vraždit. Byl to domácí pořad.

skp705 ( 15. prosince 2018 21:42 )

tohle neni aktualni clanek (2015) a zena neni ze Severni Karoliny ale Jizni, kdovi co je to za vymysly, clanek v anglictine je uplne jiny...

smradlavamakrela ( 15. prosince 2018 19:26 )

Tlustá ale i hnusná p íí čč aa

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání