Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Krutá vražda Jany Š. (†58) na benzince. Ještě jsem se z toho nevzpamatoval, říká majitel

Video se připravuje ...
Autor: shp - 
3. prosince 2018
20:24

Jde pro něj o velmi těžkou a bolestivou situaci. Jeho zaměstnankyni Janu Š. (†58) chladnokrevně zastřelil jeden z lupičů, kteří přepadli benzinku nedaleko Veltrus na Mělnicku. Majitel čerpací stanice promluvil o hrůze, kterou nyní prožívá.

Na benzinku zaútočili dva maskovaní muži. Trvalo jim asi 40 sekund, než své dílo zkázy provedli. Muž s pistolí neváhal ani okamžik a nebohou obsluhu čerpací stanice bez rozmyslu zastřelil.

Jana byla na místě mrtvá. Majitel benzinky nyní o děsu, který se stal, promluvil. „Stalo se tam obrovský neštěstí a já se v tom nebudu patlat. Nezlobte se,“ řekl majitel benzinové pumpy Zdeněk Tetour webu TN.cz.

Jeho firma provozuje celkem dvě čerpací stanice. Jak sám přiznává, nejde zdaleka o první případ, který se na jeho benzince stal. „Sem tam někdy někoho přepadnou,“ dodal Tetour s tím, že žádné přepadení nedopadlo takto tragicky.

Já jsem se z toho ještě úplně nevzpamatoval. Budeme se tím ještě zabývat,“ uzavřel majitel benzinky s tím, že si promyslí bezpečnostní opatření, kterými by mohl své čerpací stanice vybavit.

Zavražděnou Janu znal i jeden ze zákazníků. „Já jsem tu paní znal osobně, protože sem někdy jezdím pro benzin. Je to obrovská tragédie,“ řekl muž TV Nova. Vražda ženy je jedním z nejkrutějších případů přepadení v Česku poslední doby.

5nastolevceskych ( 4. prosince 2018 08:59 )

Premiérem trestně stíhaný miliardář, no tak se těm vraždám moc nedivme, na to si musíte už zvyknout.

hnusnejsvet33 ( 4. prosince 2018 08:50 )

Být ženou a pracovat v dnešní době na benzince v noci, obzvlášť na odlehlém místě, je jen otázkou času, kdy se toto přihodí. Feťáků, vrahů a jiný verbeže je mezi normálními lidmi nadmíru. Upřímnou soustrast rodině.

Taurus70 ( 4. prosince 2018 06:15 )

Podle chuze to byly jasne smazky,takove hovada by se ani zatykat nemela ale rovnou kulku do palice,ulevilo by se spolecnosti i jim samotnym😠

copy ( 4. prosince 2018 02:52 )

V Nemecku, ak to nie je benzínka uprostred mesta, po 22 večer benzínka zamknutá, a platím obsluhe cez "šalter" - teda pod oknom z nepriestrelného skla je priehradka, kde zaplatím, a kadiaľ mi prípadne obsluha podá cigarety, alebo fľašu motorového oleja, alebo inú drobnosť. Nechať otvorenú predajňu na čerpačke, ktorá leží na odľahlom mieste, a nechať ju na starosti jedine žene, je proste nerozum, hazard, a nenažranosť majiteľa.

vihor ( 3. prosince 2018 22:07 )

Nechat otevřenou benzínku na samotě na starost jedné paní je pěkná hloupost majitele. Ale takových je hodně. A teď musí mít všichni prodavači na takových benzínkách asi pořádný strach, protože ti pachatelé jsou ozbrojení a na útěku a nemají prakticky co ztratit, takže pravděpodobnost opakování je vysoká. Než je dopadnou, tak to bude asi podobná hysterie jako taxivrah v Praze.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání