Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Policie zveřejnila záběry vraždy: Dva zakuklenci zastřelili Janu Š. z benzínky ve Veltrusích

Autor: dce, vet, mv - 
3. prosince 2018
15:41

Už nikdy se z noční nevrátí Jana Š. (†58) z vesnice nedaleko Nelahozevsi ve středních Čechách. Dva lupiči, kteří přepadli čerpací stanici, kterou obsluhovala, ji bez váhání zavraždili. Policie nyní zveřejnila děsivé záběry z kamer uvnitř prodejny.

Policisté v pondělí odpoledne zveřejnili kamerové záznamy z prodejny, ve které se odehrálo loupežné přepadení s vraždou. Na otřesných záběrech je vidět, jak do prodejny vniknou dva muži v černých kuklách. Jeden z nich při průchodu uličkou ke kase natahuje pistoli a dá se předpokládat, že rovnou střílí.

Jeho kumpán se podivnou chůzí dostává za kasu, kde bere několik věcí, a zase odchází. Podle fotografií, které policie zveřejnila mimo sestříhaný záznam, je vidět, že postává u regálu, zatímco střelec vybírá kasu. Tu později podle všeho vytáhl a celou ji odnesl. Na konci videa je vidět, že vychází ze dveří k zázemí za pokladnou. Podle času v rohu záznamu celé přepadení trvalo jen 40 vteřin.

Video  Policie zveřejnila video z čerpací stanice Veltrusy.  - Policie ČR
Video se připravuje ...

Podle policie jde o dva mladé muže. „Kriminalisté předpokládají, že by osoby zachycené na kamerovém záznamu či přiložených fotografiích z kamerového záznamu mohl někdo z občanů poznat, a to podle jejich pohybu, oblečení nebo částečného popisu,“ uvedl policejní mluvčí Zdeněk Chalupa.

Po zatím neznámých zločincích kriminalisté pátrají a na informace jsou skoupí. Jak a čím lupiči ženu zavraždili, policie nechtěla původně upřesnit, ze záběrů je ale potvrzeno, že použili pistoli. Podle Chalupy byla nařízena soudní pitva. 

K přepadení došlo uprostřed noci před třetí hodinou ráno. Pokladní Jana Š. byla na místě mrtvá. Pachatelé z místa, kde se v tuto noční dobu pohybuje jen málo lidí, utekli patrně přes pole za benzínkou. O kus dál už na ně mohlo na silnici čekat auto.

Kriminalisté uvítají svědectví každého, kdo se v inkriminovanou dobu pohyboval v této lokalitě, zejména v blízkosti čerpací stanice, nebo projížděl po této silnici, aby se jim ozval prostřednictvím linky 158.

frantacizek ( 4. prosince 2018 13:33 )

už o té verzi kriminalisté uvažují viz tento dnešní článek - https://www.blesk.cz/clanek/zpravy-krimi/581240/elitni-kriminalista-o-poprave-pumparky-jany-58-byli- to-bezcitni-psychopati-ucastnila-se-loupeze-zena.html

karllos.dc ( 4. prosince 2018 11:15 )

Jo poznávám ho! Je to Babiš ml. s přítelkyní Jelizavetou při cestě na Krym

dametodokupy ( 4. prosince 2018 09:13 )

Kde taková stvůra feťácká vezme realnou zbraň? Normální člověk ji nezíská....

kratkespojeni ( 3. prosince 2018 23:44 )

kdyby za to ty smažky dostali trest smrti,tak je pudu hledat i s baterkou.Ale takhle?Práce na hovno

kratkespojeni ( 3. prosince 2018 23:19 )

buďme za to rádi

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání