Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Na dálnici D8 se srazila auta: Na místě jsou zranění

Na dálnici D8 se srazila auta: na místě jsou zranění (ilustrační foto).
Na dálnici D8 se srazila auta: na místě jsou zranění (ilustrační foto).  (Autor: profimedia)
Autor: yks - 
27. listopadu 2018
08:18

Na dálničním exitu 64 u Řehlovic dálnice D8 se srazily dvě dodávky a osobní automobil. Vážná dopravní nehoda zablokovala silnici I/63. Na místě se tvoří kolony. Ve směru na Prahu je dálnice průjezdná.  

Podle informací zveřejněných serverem Denik.cz se na sjezdu z dálnice D8 exit 64 u Řehlovic střetly dvě dodávky s osobním automobilem. Na místě mají být zranění, což si vynutilo zásah Integrovaného záchranného systému.

Přestože dálnice D8 ve směru na Prahu je volně průjezdná, na silnici i/63 se tvoří kolony a objízdné trasy jsou vedeny po silnicích druhé třídy. Komplikovaná dopravní situace potrvá podle Deníku z důvodů vyšetřování nehody minimálně do deseti hodin.

bizon_pepa ( 27. listopadu 2018 11:52 )

Naprostý souhlas.

vihor ( 27. listopadu 2018 09:10 )

V tom úseku dálnice D8 u Řehlovic je tolik šílených dopravních řešení, že to tam snad musel navrhovat nějaký právník z Plzně. Kritické je to tam snad ze všech směrů, navíc není ani moc přehledně značeno, který směr kam vede, takže stačí trochu zazmatkovat a těžká nehoda je hned. Přitom to tam bylo teprve nedávno dokončeno. Ta D8 je snad zakletá.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání