Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Muž v Třebíči zavraždil svou manželku: Uškrtil ji po hádce

Muž v Třebíči zavraždil svou manželku: Uškrtil ji po hádce (ilustrační foto)
Muž v Třebíči zavraždil svou manželku: Uškrtil ji po hádce (ilustrační foto)  (Autor: Romana Vébrová)
Autor: dce - 
21. listopadu 2018
21:39

Tragédie se odehrála v úterý v noci v Třebíči. Čtyřicetiletý muž zde měl zabít svou o dva roky mladší manželku. Podle médií ji uškrtil. Policie už muže zadržela. Podle sousedů se pár rozváděl a osobní spory byly na denním pořádku. K jednomu mělo dojít i před vraždou.

„Mohu potvrdit, že vyšetřujeme násilný trestný čin, k němuž došlo v úterý na Třebíčsku. S ohledem na okolnosti a rodinu nebudeme v současné době k případu poskytovat bližší informace. Muž podezřelý ze spáchání činu byl zadržen,“ řekla Deníku krajská policejní mluvčí Dana Čírtková.

Kriminalisté na místě celou noc sbírali důkazy, podezřelý vrah skončil v cele předběžného zadržení a podrobil se výslechu. V případě obvinění je pravděpodobné, že poputuje do vazby.

K činu došlo v rodinném domě, který s párem sdíleli i jejich rodiče a potomci. Osobní spory byly podle sousedů na denním pořádku - ačkoliv žil pár v jednom domě, už se rozváděli.

Muž podezřelý z vraždy podle Deníku pracuje v jedné nadnárodní firmě. Za vraždu by mu v případě odsouzení hrozilo 15 až 20 let či výjimečný trest.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání