Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Bolestná agonie Terezy se prodlužuje: Se slzami na krajíčku poslala vzkaz rodině

Autor: dce - 
1. listopadu 2018
11:10

Tereza není ve své kůži – novináři ji na kameru zachytili zjevně unavenou a zbytečná cesta k soudu jí asi moc nepřidala. Kvůli stávce se jednání nekonalo, Tereza ale aspoň poslala vzkaz rodině.

Další bezvýslednou cestu z láhaurského vězení k místnímu soudu podnikla Tereza ve čtvrtek ráno. Pokračující stávka soudců ale zabránila řádnému jednání, a tak se dvaadvacetiletá Češka dočkala pouze dalšího odročení – tentokrát na 3. listopadu. A to jí přitom soudce před několika dny sliboval, že rozsudek bude do konce října…

Tereza alespoň prostřednictvím kamer místních novinářů mohla říct pár slov svým blízkým. Nejprve vysvětlila, že je velmi unavená, což na ní i bylo vidět. „Chci být se svou rodinou,“ dodala vzápětí.

Na otázku, zda jí rodina chybí, odvětila: „Ano, moc.“ Poslat jim zprávu ale přímo nechtěla. „Ne, oni vědí, jak moc je mám ráda,“ řekla a pak už jen novináře odehnala gestem ruky. V záběrech je ale vidět, že má slzy na krajíčku.

Terezu zadrželi celníci na pákistánském letišti v Láhauru začátkem letošního ledna. V kufru u ní našli devět kilo heroinu. Jaký trest dívku přesně čeká, je ve hvězdách – za pašování drog se místním uděluje trest smrti, cizincům pak až doživotí.

reenata ( 9. listopadu 2018 11:20 )

..přesně tak,souhlas

majojo ( 2. listopadu 2018 11:42 )

Dokonce může v tom pákistánském kriminálu oslovit i tamní cestovky a tyto služby (o jiných nemluvě) jim nabídnout. Takže přijede domů vyzbrojena a vybavena k podnikání.

anyyt ( 2. listopadu 2018 11:05 )

Už jsem se dlouho tak nezasmála, jako ted Terezky? myslíš tu pašeračku drog a lehkou prodejnou děvu ? Jen ať tam shnije, právem.

halba ( 2. listopadu 2018 08:49 )

Predpokladam,ze v Pakistanske base sexualne nestrada.

yaaro ( 2. listopadu 2018 04:00 )

Mariuhanu a Pervitin dnes nabízí běžně už na středních školách myslíte si že 15ti leté dítě má vždy dost rozumu tomu odolat ?? Myslím si že ař by Vám domů přišlo dítě sjeté že budete také Hysterická...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání