Středa 8. května 2024
Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor
Oblačno 16°C

Otec pohřešovaného chlapce (13) si oddechl: Co vzkázal lidem?

Autor: chal - 
29. října 2018
08:52

Velkou úlevu pocítil Robert G., jehož syn byl osm dní nezvěstný, než byl v sobotu večer konečně nalezen. Otec dal na své sociální síti průchod emocím a poděkoval všem, kteří se zapojili do chlapcova hledání.

Šťastný otec Robert G. na svém profilu na sociální síti poděkoval všem, kdo se podíleli na záchraně jeho syna (13). „Všem, kteří se podíleli v rámci možností při hledání mého syna, bych chtěl touto cestou poděkovat. Děkuji,“ napsal dojatý otec.

Jeho syn byl osm dní nezvěstný, než se podle nepotvrzených informací v sobotu večer objevil v domě, kde žije se svou matkou. Robert G. po synově nalezení na svůj profil na sociální síti napsal příspěvek, v němž naznačoval velice znepokojivou věc.

„Matka celou dobu držela kluka uzavřeného v baráku,“ stálo ve zprávě. Sdělení však po několika minutách smazal a nahradil ho strohým: „Kluk se našel.“ Později informoval o zdravotním stavu chlapce. „Tak je zdravej. Bohužel ho uvidím až zítra, protože spí.“

V neděli ráno smazání statusu, kde naznačil vinu chlapcovy matky, Blesku vysvětlil. „Ta první informace, co jsem dal na Facebook, byl úlet,“ přiznal unáhlenost. Skutečnost, že se chlapec našel v matčině domě totiž nutně nemusí znamenat, že byla večerní domněnka Roberta G. správná. Jeho syn se mohl po osmi dnech na útěku vrátit domů.

Policejní mluvčí odmítla komentovat, kde byl chlapec nalezen. Stejně tak odmítla zveřejnit jakékoliv detaily týkající se případu. Jasné je pouze jedno. „Synek je živý, zdravý, čte si, dnes (v neděli) by měl mít nějaký ten výslech, tak uvidíme, jestli ho pak budu moci vidět,“ dodal šťastný otec.

Chlapec z Chebska byl nezvěstný od pátku 19. října, a jako by se po něm slehla zem. Před útěkem údajně zanechal dopis adresovaný matce. Stálo v něm, že utekl, aby jí už nepřidělával starosti. Zoufalá matka syna přes média prosila, aby se vrátil domů, její volání bylo ale dlouho bez odezvy. Dítě hledaly v terénu desítky policistů, do pátrání se zapojili i strážci zákona v Německu.

Zlom nastal až v sobotu večer, kdy se chlapec objevil v matčině domě. Místo přes noc prohledávali policisté a okolí rodinného domu uzavřeli před veřejností. Před prázdným objektem stál policejní vůz i v neděli.

Monikay ( 29. října 2018 11:36 )

možná vlezl do domu a matka ani nevěděla že tam je. Byla mu asi zima.

sores ( 29. října 2018 11:28 )

Mámě sebrat děti je zřejmě psychicky narušená!!! Chudák kluk, to s ním půjde už celý život. Někteří nemilující dospěláci si na děti moc dovolují jelikož ví že se nemohou bránit, nechápu proč je tedy mají. Hnu.s.á.ci!

petrw ( 29. října 2018 09:58 )

asi chteli byt slavni blbove

Jan_Rukavcka ( 29. října 2018 08:18 )

 To je dobře že je Robert Kraus živ a zdráv doma 😉

europa ( 29. října 2018 05:26 )

To je evidentně nějaká pochybná rodina. Nezájem.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání