Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Pohřešovaní manželé v Thajsku nalezeni mrtví. Vraždu objednal manželčin bratr

Policie našla pohřešované manželé. jejich těla byla zahrabána dva metry hluboko (Ilustrační foto)
Policie našla pohřešované manželé. jejich těla byla zahrabána dva metry hluboko (Ilustrační foto)  (Autor: Profimedia)
Autor: ital - 
25. září 2018
20:47

Podnikatel z Edinburghu Alan Hogg (†64) a jeho žena Nott (†61) byli ve čtvrtek 20. září prohlášeni za nezvěstné poté, co se na zdech jejich domu se našla krev. V úterý byla obě těla objevena na zahradě jejich sídla. Manželčin bratr Warut Satchakit (63) se přiznal, že objednal jejich vraždu.

Těla britského podnikatele a jeho thajské manželky, kteří byli pohřešovaní od minulého čtvrtka, byla v úterý nalezena na zahradě jejich honosného sídla. Našli je policejní psi poblíž zahradního jezírka, zakopané dva metry hluboko v zemi.

Policie v úterý ráno zadržela tři nájemné zabijáky z okresu Wang Chin ve městě Phrae. Muži prý měli co dočinění s Alanovým ukradeným autem, jež policisté v pondělí vypátrali a důsledně prozkoumali.

Trojice mužů se přiznala k vraždě obou manželů. „Alana zastřelili a jeho ženu v garáži utloukli kladivem, pak je oba zakopali,“ sdělil generálmajor Sanpat Praputsra. Policie přijela na místo v úterý v 10:30 i s malým bagrem. Mrtvá těla se jim podařilo vykopat okolo poledne a nechali je převézt na soudní pitvu.

Alanův švagr Warut Satchakit, kterého nejprve policie zadržela za krádež auta, byl po propuštění opět zatčen, když tři útočníci zmínili jeho jméno. Nakonec se přiznal, že zaplatil v přepočtu 34 000 Kč za vraždu svých příbuzných, jelikož spolu měli finanční spory.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání