Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Pohřeb místo svatby: Ženich vypadl z 12. patra výletní lodi!

Autor: chal - 
26. října 2018
09:11

V prosinci se měl ženit. Místo toho bude mít na konci října pohřeb. Američan Christopher McGrory (†29) zemřel v pátek během rozlučky se svobodou po tragické nehodě na výletní lodi, která plula z Floridy na Bahamy.

Pasažérka Marcia Lehmann děsivou scénu popsala. Prý si nejdřív myslela, že někdo dostal infarkt, ale když přiběhla ke schodům a podívala se dolů, okamžitě pochopila, co se stalo. „Viděli jsme jen louže krve a bílé prostěradlo. Ten člověk spadl asi z 11. nebo 12. patra,“ řekl Marcia médiím.

Zesnulým byl Christopher McGrory, který se během plavby loučil se svobodou. Prvního prosince si měl vzít svou snoubenku Jessicu Arnett, kterou poznal před čtyřmi lety. Nehoda se stala ve chvíli, kdy byla loď teprve 20 kilometrů od domovského přístavu.

Jessica na svůj profil na sociální síti napsala v pondělí srdceryvný příspěvek. „Mám naprosto zlomené srdce. Ničí mě psát tento příspěvek. Zdá se mi to až nereálné. Můj milovaný Chris zemřel při tragické nehodě. Nemám slov, ten muž byl pro mě životní láska a nejlepší přítel. Myslete na nás ve svých modlitbách, prosím,“ napsala zdrcená žena, která teď bude muset místo bílých šatů obléknout černé.  

Policisté s ohledem na probíhající vyšetřování nechtěli médiím poskytnout žádné informace. Zatím tedy není jasné, jak přesně k nehodě došlo. „Naše myšlenky a modlitby jsou s rodinou našeho pasažéra. Děkujeme posádce a americké pobřežní stráži za rychlost, s jakou vše řešily,“ stojí v tiskové zprávě společnosti Bahamas Paradise Cruise Line, na jejíž lodi se tragédie stala.

pjotri ( 26. října 2018 12:56 )

At pocitam, jak pocitam, nejak se tech 11 az 12 pater nemuzu dopocitat..

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání