Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Dozorkyně svlékly studentku (†21) před celou: Kvůli šikaně se zabila!

Autor: rc - 
22. října 2018
14:45

Katie Allen (†21) měla strávit za mřížemi pouhý rok a půl svého života a posléze se mohla vrátit ke studiím, z věznice se však bohužel už nikdy nevrátí. Studentka byla v káznici vystavena brutální šikaně jak ze strany dozorkyň, tak spoluvězeňkyň. Jednou ji dokonce donutily, aby se během kontroly svlékla přede všemi donaha! Dívka si kvůli ponižování ve své cele vzala život.

Katie Allen byla odsouzena k šestnáctiměsíčnímu trestu za to, že sedla za volant opilá a srazila patnáctiletého chlapce, který si byl zaběhat. Navíc nezastavila a zraněného ho nechala ležet na silnici. Jednadvacetiletá dívka u soudu posléze tvrdila, že si v tu chvíli ani nevšimla, že někoho srazila. Chlapec naštěstí nehodu přežil a ze zranění se zcela vyléčil. Přesto Katie trestu neunikla.

Rodačka ze skotského Glasgow byla v únoru tohoto roku poslána do káznice v Polmont, kde začala její noční můra. Křehká blondýnka se stala terčem šikany jak pro své spoluvězeňkyně, tak dokonce i dozorkyně. Její máma Linda (51) si nedokáže vysvětlit, proč si zrovna vybraly jí.

„Možná protože byla slušná a nestěžovala si. Byla lehkým terčem,“ řekla pro britský deník The Sun a dodala, že věděla, že něco není v pořádku pokaždé, když svou dceru navštívila. Byla prý ve stresu, kvůli čemuž ztratila téměř 80 procent svých vlasů. „Říkala, že se k ní chovají jako k psovi,“ vysvětlila.

Posléze jí dcera přiznala, co se za zdmi věznice děje. „Došlo tam k incidentu, během cvičení dozorkyň si vybraly Katie k bezpečnostní prohlídce. Byla potom hrozně rozrušená, protože ji přiměly, aby tam stála nahá, zatímco se bavily,“ dodala Linda. Tento incident se prý dokonce několikrát opakoval.

Mladá dívka nebyla ve vězení ani půl roku, když se rozhodla vzít si život. „Katie byla šikanována. Byla vystresovaná. Ztratila hodně vlasů,“ vybavuje si Linda poslední chvíli, kdy svou dceru viděla. „Při poslední návštěvě, kdy se mnou byl i její bratr, jsme věděli, že je něco špatně. Vypadala vyčerpaně a nespala, protože byla terorizována a šikanovaná,“ dodala Linda. Tragická smrt mladé dívky nezůstala bez povšimnutí a případem se zabývá policie.

Roman Medek ( 23. října 2018 08:28 )

 Maminka jí nejdříve měla vysvětlit že nejezdíme ožralý a že ve vězení to není žádný internát pak by nemusela být v depresi z toho jak je BLBÁ

HledacPravdy ( 22. října 2018 20:22 )

 Měli jí přemístit do jiného vězení, třeba by to pomohlo. To zvorali. Jinak vězení je vězení. Sedla opilá, srazila člověka, ujela. Byla tam oprávněně, studentka. To jí soudkyně měla dát řiditelskou důtku a půlrok po škole?

sores ( 22. října 2018 18:11 )

Kdyby to nahlásila a chlapci poskytla okamžitou pomoc tak by dostala podmínku jako zpěvačka Dara která dokonce zabila.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání